Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban esclata i detalla com es comporta Jesulín amb la seva filla

La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que «hi ha coses que em rebenten»

Belén Esteban sempre ha intentat evitar a Jesulín de Ubrique, el pare de la seva filla Andrea, en públic per evitar polèmiques. Tot i això, la reaparició del torero a Canal Surd al programa 'Un año de tu vida' va suposar que la col·laboradora de 'Sálvame' esclati. En el programa presentat per Toñi Moreno, Jesulín de Ubrique va parlar sobre la relació amb la seva actual dona, María José Campanario, la pèrdua del seu pare i va trencar una de les seves regles quan també va parlar sobre un dels seus fills.

El torero es va mostrar orgullós quan es va pronunciar sobre Jesús, el més petit dels seus fills que actualment té 13 anys, i que vol seguir els mateixos passos que ell a les places de braus. I va ser això el que va fer que Belén Esteban esclatés. Després de veure les imatges, la col·laboradora no va poder evitar pensar en la seva pròpia filla, amb qui Jesulín no té cap mena de relació des de fa molts anys.

«Jo no ho sé com la gent pot dormir tranquil·la. Entenc que la gent gaudeixi dels fills, però el que és una veegonya és que no sàpiga a quin col·legi va un fill seu», va manifestar la madrilenya, malgrat que Andrea Janeiro té prohibit que parli d'ella en públic.

«A mi em sembla molt bé que t'emportis els teus fills a caçar i que ho gaudeixis, però de tots els fills», va ser el dard que va enviar, visiblement enfadada, al pare de la primogènita, que ni tan sols coneix l'escola on estudia la jove.

Jesulín de Ubrique igual que Rocío Carrasco

«Aquí parlem molt de Rocío Carrasco però...no vull parlar», va dir també al plató de Telecinco, on no va tenir cap problema en comparar la situació de la seva filla amb la que porten convivint molts anys els fills d'Antonio David Flores, Rocío i David. A 'Sálvame' va confessar que com a mare hi ha coses que li dolen més que d'altres, encara que ha preferit no explicar quines són per complir amb la promesa de no parlar de la vida d'Andrea.

Tot i que el fet que el torero parli del seu fill petit sense parar a pensar com és la vida de la seva filla. «Tot és molt bonic, tot el que volgueu, però a mi hi ha coses que em rebenten», ha conclòs Belén,