Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban esclata contra una companya pel que ha dit sobre Elisabet II

Belén Esteban ha llançat el seu propi missatge a les xarxes socials

Belén Esteban no viu aliena a tot allò que passa al seu voltant, sinó tot al contrari. La tertuliana televisiva opina dels temes d'actualitat, donat el seu punt de vista sobre les coses que passen al món.

De fet, normalment sol fer-ho amb força sentit comú, no gaire profunditat i alguns tòpics que sonen bé al 'poble' que representa en qualitat de 'princesa'.

A més a més, acaba d'aterrar novament a Sálvame, després d'un parèntesi forçós per la tremenda lesió a la cama. Així doncs, Belén sap que se la torna a jugar i que ha de recuperar el temps televisiu perdut des de l'espai que l'ha portat a la glòria televisiva.

Per això, la 'princesa del poble' ha estat una més de les quals ha quedat consternada per la mort de la reina Elisabet II d'Anglaterra. I és que ningú esperava que la reina eterna morís sobtadament, ja que semblava immortal. No obstant això, als 96 anys, tampoc podien esperar miracles.

Sigui com sigui, tot el món està plorant la mort d'una icona del món actual. Tot i que ben mirat, el món sencer, potser no. Belén Esteban no dona crèdit al qual ha passat a una companya seva amb aquest tràgic succés

Les paraules que avergonyeixen Belén Esteban

Belén Esteban fa un ús moderat de les seves xarxes socials, en el sentit que no es passa el dia publicant-hi, com sí que fan altres companyes. Així és, perquè hi ha qui té la necessitat, sigui per vocació o per contracte, de viure permanentment enganxat al seu Instagram, publicant contingut cada pocs minuts.

Altres, sense tanta freqüència, sí que aprofiten alguna efemèride o fet important de l'actualitat per llançar el seu missatge a les xarxes. Mantenen així l'interès dels seus seguidors i de pas i donen activitat als seus perfils, cosa essencial, si després volen anunciar productes a través d'ells.

Primer pla de Belén Esteban
Belén Esteban, esperadíssima reincorporació a l'univers Sálvame| GTRES

En el cas de Marta López, una altra de les cares habituals de Telecinco, el seu perfil compta amb mig milió de seguidors. Essencialment, al seu Instagram, es mostra ella mateixa posant, anunciant marques de roba i algun producte i poca cosa més.

Per això, la mort de la reina d'Anglaterra és un motiu perfecte per sumar-se als condols generalitzats i llançar també un missatge aleatori que queda bé i d'actualitat.

Doncs això mateix és el que ha fet Marta. «Estem vivint un moment històric, esperant notícies de la reina d'Anglaterra que tot apunta que aviat anunciaran la seva mort», escrivia.

Res fora del comú si no fos per les fotos que acompanyen el text: Marta somrient. Posant de forma suggerent al plató de Sálvame i etiquetant la marca que l'ha vestit.

Un autèntic despropòsit que els internautes no van trigar a retreure-li.

Marta López, potser seguint els consells de Belén Esteban o d'altres companys de Sálvame s'adonava del gran error i no trigava a rectificar-ho.

«Decideixo canviar el text, ja que ha ferit alguna sensibilitat, les fotos estan d'abans de la notícia. Sé quan m'equivoco i m'agrada rectificar, dir-vos que teniu raó», ha escrit.

Cosa que l'honra, però que demostra que les fotos ja estaven programades i que si alguna cosa són els perfils dels personatges famosos, és poc espontanis i naturals.

Sigui com sigui, Marta haurà de tenir molta més cura a l'hora de publicar, ja que la xarxa està pendent de tot i al mínim error, salten a la jugular.

▶️ Vídeo del dia

Belén Esteban es llueix

Belén Esteban ja no comet aquests errors de principiant. A més, sap que menys és més i que en casos com aquest, que no li toquen de prop, cal ser més aviat discret i elegant.

Així, doncs, ha optat per un missatge en anglès, ara que la seva marca és internacional i ja ha travessat fronteres, desitjant el repòs etern i pacífic de la reina Elisabet II.

Imatge de l''storie' de Belén Esteban en homenatge a la reina Elísabet II després de la seva mort
Belén Esteban ha optat per un missatge senzill i elegant | Instagram

Així sí. Marta, pren-ne nota.