«Estava amb Miguel a casa i va sonar el telèfon»: Belén ho confessa per fi

Belén Esteban revela com va rebre la notícia de Mila

Belén Esteban, durant un programa de 'Sálvame'
Belén Esteban explica com es va assabentar de la malaltia de Mila Ximénez | Telecinco

Belén Esteban explicava en directe com va assabentar-se que Mila Ximénez tenia càncer de pulmó. El dia que la col·laboradora de 'Sálvame' anunciava la seva malaltia, el passat 16 de juny, va ser el mateix que els companys de feina que menys contacte tenen amb ella ho van conèixer però aquest no era el cas d'Esteban.

La 'princesa del poble' va explicar com va ser el moment en què Mila li va explicar: «Jo estava amb Miguel, que ja havia tornat a casa, i era un dia que lliurava. Va sonar el telèfon. Sabia que li anaven a fer una prova per un tema de l'esquena, però res d'això» començava explicant Belén tot recordant com va ser la conversa amb Mila on li va revelar el pitjor dels diagnòstics.

«Jo en el to de veu li ho vaig notar. Em diu: 'Estàs asseguda?' i li vaig dir 'sí'» explicava la col·laboradora que encara s'estremeix davant les paraules de Ximénez. Esteban assegurava que «mai m'hagués pensat que fos això». Esteban continuava explicant: «Em diu: 'Belén tinc càncer'. Sabeu que jo visc a Paracuellos de Jarama, doncs jo 20 minuts després era a casa. Em vaig posar unes malles i una samarreta i vaig anar cap allà. Hi havia més gent i m'estava esperant al marc de la porta» revelava la televisiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Han estat uns dies, on no he pogut rebre més amor. Com us trobo a faltar! Us adoro!

Una publicació compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

«És una tia molt forta»

La col·laboradora de 'Sálvame' va explicar que es tracta d'un moment molt complicat i que sent «molta por» per tot el procés però que, tot i això, ella veu bé a Mila: «És una tia molt forta». Esteban confessava que quan Mila s'incorpori per fi a la feina suposarà un alleujament per a ella.

El passat dissabte 25 de juliol Mila Ximénez va reaparèixer a 'Sábado Deluxe' per explicar com estava portant la malaltia i com es trobava. A més, va voler enviar un missatge d'ànim a tota la gent que es troba en la mateixa situació que ella.


Comentaris

envia el comentari