Iñaki Urdangarin rep els resultats del test de coronavirus

S'ha registrat un brot de Covid-19 al centre on treballa

Iñaki Urdangarin sortint del centre on fa de voluntari
El marit de la Infanta Cristina espera encara els resultats de les proves | Público.es

Iñaki Urdangarin, el marit de la Infanta Cristina, es torna a veure afectat pel coronavirus. Urdangarin s'ha hagut de sotmetre a una prova PCR d'urgència després de registrar-se un brot, amb almenys 10 positius, al centre on treballa com a voluntari. Segons TVE, l'exduc de Palma portava esperant els resultats des del passat divendres, però aquest mateix matí s'ha confirmat que ha donat negatiu al test.

No podrà tornar a la feina

El passat mes de febrer es va poder veure a Ikañi Urdangarin passejant al costat de la infanta i els seus fills pels carrers de Vitòria (País Basc). Amb l'arribada de la pandèmia, però, les presonsvan tancar les portes per evitar els contagis entre els presos, acabant-se així les visites i les sortides dels centres penitenciaris. 

Urdangarin va patir un doble confinament, ja que està intern en una presó de dones. Amb el final de l'estat d'alarma i la negativa d'un tercer grau, el 22 de juliol el marit de la infanta va poder reunir-se amb la seva família i no van dubtar a viatjar fins al País Basc. No obstant això, a partir del 29 del mateix mes va tornar a la Llar Don Orione, el centre per a gent amb discapacitat on fa de voluntari

Aquesta llibertat ha durat poc al marit de la infanta, i és que ara s'ha registrat un brot de Covid-19 al centre on treballa. Almenys 10 persones han donat positiu per coronavirus. Iñaki Urdangarin portava des de divendres esperant els resultats de la PCR a la qual va ser sotmès d'urgència, però afortunadament ha donat negatiu. Tot i això, el marit de la Infanta Cristina no podrà tornar al centre fins almenys d'aquí a un mes, quan s'espera que s'hagi pogut solucionar la situació. 


Comentaris

envia el comentari