URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Gran preocupació: Última hora sobre l'estat de salut de Kiko Matamoros

El col·laborador de 'Sálvame' no millora i segueix ingressat a l'hospital

Kiko Matamoros treballant com a col·laborador a 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros segueix ingressat a l'hospital | Telecinco

No estan sent els millors dies per Kiko Matamoros després dels problemes de salut que està passant. El col·laborador segueix ingressat per culpa d'una pancreatitis que li està causant molt dolor.

Per si no fos prou, la relació de Matamoros amb la seva filla Anita ha empitjorat molt per una desencertada declaració de la seva actual parella, Marta López. La vida del col·laborador de 'Sálvame' ha capgirat de manera en els últims dies.

Dilluns passat, Kiko Matamoros va ser intervingut de la vesícula. Aparentment no era una operació molt complexa. Després de rebre l'alta, el col·laborador va començar a sentir forts dolors, motiu pel qual va haver de tornar a ser ingressat d'urgència a l'hospital. La pancreatitis que pateix és bastant dolorosa, tal com ha reconegut l'ex de Makoke.

Kiko Matamoros té febre i calfreds

La seva actual parella, Marta López, ha donat l'última hora sobre el seu estat de salut. Tot i que la inflamació del pàncrees va millor, sembla que hi ha una nova infecció. «Del pàncrees hi ha millora però amb nova infecció, té febre i calfreds. No saben el que li passa i estan molt preocupats perquè no donen amb això. Li han fet un nou cultiu, estan a l'espera de resultats», ha explicat la seva parella a les portes de l'hospital.

La salut del col·laborador ha empitjorat aquest cap de setmana, però s'espera que al llarg d'aquesta setmana li puguin donar l'alta. La seva parella i els seus fills estan bastant preocupats per l'estat de Kiko Matamoros, que a més està veient com la relació amb la seva filla Anita no està molt bé. La jove encara no l'ha visitat a l'hospital.

Kiko Matamoros s'enfronta a Makoke

Per si no n'hi hagués prou, en les últimes hores el col·laborador s'ha enfrontat a Makoke, el que ha provocat una guerra contra ella, així com amb la seva filla. Els problemes entre Anita i la parella del seu pare són molt evidents.

L'enemistat entre les dues ve de lluny. Anita i Marta no només haurien estat amb el mateix noi, sinó que a més competeixen pels mateixos treballs com influencers. Fins i tot s'ha arribat a dir que s'haurien vetat a la mateixa perruqueria. 

Fa uns dies, amb motiu dels 20 anys d'Anita Matamoros, Makoke va compartir una fotografia al seu Instagram on recordava l'amor que li té a la seva filla. A més, també va poder aprofitar per posicionar-se clarament al costat de la seva petita en la seva nova 'guerra' amb Kiko Matamoros. Per la seva banda, Marta López no ha volgut pronunciar-se molt sobre aquest tema, ja que està molt centrada en la recuperació de la seva parella. El col·laborador encara segueix hospitalitzat a l'espera de trobar-se millor.


Comentaris

envia el comentari