Discover Manuel Cortés

Màxima preocupació pel vídeo del fill de Raquel Bollo ingressat a l'hospital

Manuel Cortés ha donat la notícia a través de les xarxes socials

Pocs dies després del naixement de la seva filla, Manuel Cortés, el fill de RaquelBollo, va haver de ser operat d'urgències per una peritonitis. Ell mateix va ser qui va compartir la notícia a través del seu compte d'Instagram i ho va fer amb una foto seva al llit de l'hospital.

Un parell de dies després compartia un vídeo d'ell caminant pels passadissos de l'hospital on se'l veia molt cansat. Les dues publicacions han preocupat molt als seus seguidors i als seus amics que no han dubtat en enviar-li missatges d'ànims.

Irene Rosales li comentava «ànims!!! Que tu ets tot un campió??» mentre que  Kiko Rivera també li mostrava el seu suport «ets maco de tota manera el meu Maluma». Per la seva banda, la seva germana li deixava un missatge molt emotiu: «Déu sempre li posa proves a aquells valents que són capaços de superar-les i tu ets un, ell mai no ens deixa i sempre està amb nosaltres. T'estimo el meu campió❤️».

Quatre hores al quiròfan

Uns dies després de la seva operació, l'artista va compartir un missatge a través de les seves històries d'Instagram on explicava als seus seguidors el que havia viscut durant aquests últims dies. Manuel Cortés va haver de ser operat d'urgències per una apendicitis que no va ser detectada a temps i que va derivar en una peritonitis. El fill de Raquel va haver de passar quatre hores al quiròfan.

La intervenció d'urgència va anar bé i ara l'artista està en bon estat i està recuperant-se, segons ha informat ell mateix. Cortés té moltes ganes d'estar al cent per cent per poder gaudir de la seva parella i de la seva filla acabada de néixer.