Kiko Matamoros torna a carregar des de l'hospital contra Anita: «Ha de respectar-me»

El col·laborador ha defensat la seva nòvia dels atacs de la seva filla Anita

Kiko Matamoros i la seva parella Marta López sortint de l'hospital el 29 de juliol de 2020)
Kiko Matamoros defensa la seva nòvia de les acusacions de la seva filla Anita | Catalunya Diari

Kiko Matamoros està fart i ha esclatat. Està vivint uns dies d'allò més convulsos, en els quals ha estat operat d'una intervenció per extirpar la bufeta, que es va complicar l'endemà passat convertint-se en una pancreatitis, per la qual va haver de tornar a ser hospitalitzat. En aquests durs moments, la seva filla Anita no ha estat al seu costat ni ha anat a visitar-lo a l'hospital, ja que tal com ell mateix va reconèixer, fa mesos que la relació amb la seva filla és nul·la.

 

Però les coses han anat a pitjor després de sortir unes informacions que acusaven la nòvia de Matamoros, Marta López, d'estar obsessionada amb la seva filla, cosa que el tertulià no pensa tolerar. És per això que el tertulià ha sortit en defensa de la seva parella i ha entrat en directe a 'Sálvame' per desmentir fermament tal acusació, reconeixent que no hi ha cap guerra entre dos bàndols i que seria la seva filla la qual estaria torpedinant la seva vida personal.

 

«Li he dit que com a pare hi ha actituds que no beneiré, coses que no li consentiré, aquesta reacció és injusta i l'hi he dit, però si s'obceca... Jo el que he decidit és deixar que el temps passi i a veure si d'una punyetera vegada reacciona i s'adona que això no té ni cap ni peus», declarava Matamoros.

 

Kiko Matamoros li para els peus a la seva filla

A més, ha volgut deixar clar que ell vol fer la seva vida, i que la seva filla haurà d'acceptar a la persona amb qui estigui: «És la meva filla i ha de respectar-me. Seria un mal exemple d'educació que li permetés a la meva filla que fos tractant a la gent a cops de peu, no li permetré a ningú i menys a un fill meu, pel seu bé».

 

A més, el col·laborador reconeix no entendre res, ja que la seva filla Anita i la seva nòvia havien coincidit a l'hospital l'any passat i no havia passat absolutament res: «Anita va estar correctíssima i de la nit al dia es produeix això. T'ho juro pel més sagrat, no hem entès res». I finalment ha donat l'estocada final a la seva filla:«No li consentiré a un xaval de 20 anys que interfereixi en la meva vida, a més de forma tan injusta».


Comentaris

envia el comentari