Kiko Matamoros, ingressat d'urgència

El col·laborador de 'Sálvame' torna a urgències hores després de la seva alta hospitalària

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros ha tornar a l'hospital 24 hores després de l'alta hospitalària per l'operació de vesícula | Catalunya Diari

Kiko Matamorosha estat ingressat d'urgència aquest dijous 30 de juliol a migdia per forts dolors que li han sobrevingut quan es disposava a anar a treballar a 'Sálvame'.

El col·laborador tenia previst reincorporar-se a la feina aquesta mateixa tarda després de l'operació de vesícula a què es va sotmetre dilluns. No obstant això, Kiko ha notat un dolor intens ja durant el matí que l'ha obligat a traslladar-se cap a l'hospital.

En aquests moments, Kiko es troba ingressat d'urgència a causa d'una pancreatitis i al seu costat hi ha la seva parella Marta López, que no s'ha separat d'ell en cap moment.

Una pancreatitis, la causa de l'ingrés d'urgència de Kiko Matamoros

Matamoros porta una setmana molt complicada, ja que a més del que li acaba de passar avui i de l'operació de dilluns passat, també dissabte va passar per la clínica de la seva nora Carla Barber, on es va sotmetre a una intervenció estètica a la cara. Ja que després es va traslladar directament a 'Sábado Deluxe', les xarxes van començar a preguntar per l'aspecte inflat i morat de la seva cara, la qual cosa el va obligar a haver de donar explicacions.

Per si això fos poc, un altre front que té obert ara mateix Kiko és el de la batalla entre la seva filla Anita i la seva parella Marta, totes dues influencers i enfrontades per la seva professió i per l'afecte de Kiko. De fet, el col·laborador televisiu es queixava ahir que l'única filla que no s'havia preocupat en absolut per ell després de la seva operació de vesícula va ser Anita.

També ha transcendit que un dels motius pels quals Anita no tindria relació pel seu pare seria la 'enemistat' amb Marta i el fet que en el passat van compartir un xicot en comú. 'Sálvame' està seguint de prop l'evolució de l'estat de Kiko Matamoros després d'aquesta última visita a l'hospital a causa de la pancreatitis.


Comentaris

envia el comentari