Impactant foto de Kiko Matamoros i la seva nova cara just acabat d'operar

El col·laborador ha publicat una instantània on se li poden veure els resultats de la seva intervenció estètica

Kiko Matamoros somrient amb ulleres de sol
Kiko Matamoros ha compartit els resultats de les seves operacions | Catalunya Diari

Kiko Matamoros va ser intervingut el passat dilluns 27 de juliol per extirpar-li la vesícula. El col·laborador entrava al quiròfan dies després d'haver-se sotmès a un tractament estètic de mans de Carla Barber, parella del seu fill Diego Matamoros, on es va infiltrar àcid hialurònic per millorar la seva cara.

Fa dues setmanes el col·laborador va ser operat d'urgències per una obstrucció per un càlcul biliar, i ara ha tornat a quiròfan perquè li extirpin la vesícula. Kiko Matamoros acudia a primera hora del matí a la clínica amb la seva parella, Marta López. «Això sí que m'interessa, no és dramàtic però sí que és important» deia Kiko a la seva entrada.

Dues hores després era Marta la que donava l'última hora sobre l'estat de Kiko després de l'operació. Segons va apuntar, tot va sortir «genial» i el col·laborador va sortir molt restablert de l'operació. «Té una genètica molt bona, té la paret abdominal molt forta. Té una constitució de bojos i això juga a favor seu, la recuperació serà ràpida» explicava l'actual parella de Matamoros, qui no s'ha separat d'ell en cap moment.

Quan han passat prop de 24 hores des que Kiko Matamoros  hagi estat intervingut, ha estat el mateix col·laborador el qual publicava una foto al seu compte d'Instagram on se'l pot veure encara al llit de l'hospital. El col·laborador mostra molt bon aspecte i la inflor a la cara ha disminuït bastant, cosa que ja va advertir que passaria un cop passessin uns dies des dels implants.

«Gràcies a tots els que us heu interessat per la meva salut. Tot ha anat perfectament. Ah! Això de les infiltracions d'àcid hialurònic va també molt bé. Pel seu camí tot» escrivia feliç Kiko Matamoros al costat de la instantània on se li veu molt rejovenit.


Comentaris

envia el comentari