Surt a la llum el vici més inesperat de Rocío Flores

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco segueix amb el seu objectiu per aquest estiu

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores se sotmet setmanalment a un tractament per lluir cames | España Diario

Rocío Flores ha sabut treure partit als quilos que va perdre en el seu pas per 'Supervivientes'. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco s'ha proposat continuar amb el seu propòsit de lluir una figura una mica més prima i per això no dubta a sotmetre's a tota classe de tractaments estètics que l'ajudin en el seu objectiu.

Un d'aquests tractaments als quals no sol faltar i a què va cada setmana és l'anomenada maderoterapia. Rocío Flores revelava als seus seguidors d'Instagram la seva afició per aquesta tècnica emmotlladora mitjançant una publicació en les seves stories on la veiem rebent un massatge.

Aquest tipus de tractament ofereix múltiples resultats com ara beneficia la circulació sanguínia, tonifica la pell i reafirma, millora la tonicitat muscular o tracta la cel·lulitis, entre d'altres. Rocío Flores vol presumir de cames aquest estiu i no dubta a realitzar-se tot tipus de tractaments que l'ajudin a millorar el seu aspecte i lluir-les molt més tonificades i boniques.

 

Una sessió setmanal per un preu de 50 euros

La maderoterapia és un tractament molt complet que pel mòdic preu de 50 euros per sessió, ofereix uns resultats visibles. Per aconseguir un resultat òptim l'ideal és realitzar-se una sessió cada setmana com és el cas de Rocío Flores.

El seu pas per Hondures li va oferir l'empenta que necessitava per decidir-se a perdre pes i ha aconseguit evitar l'efecte rebot que solen patir els concursants quan tornen a Espanya. A base de trucs que Rocío Flors comparteix amb els seus seguidors, la néta de Rocío Jurado va imparable cap a un canvi d'imatge radical.

Rocío se sent cada vegada més segura del seu físic i no dubta a publicar el resultat dels seus esforços en les xarxes socials. La filla de Rocío Carrasco està vivint un dels seus millors moments, tot i que segueix sense parlar-se amb la seva mare -cosa que ja no s'espera que passi- Rocío viu feliç amb la seva família i el seu noi i amb nous projectes professionals a la vista.


Comentaris

envia el comentari