ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

Els reis, traïts: un familiar demana obertament la república per Espanya

Els últims escàndols de la família reial han provocat una molt mala imatge de la institució

Imatge d'arxiu de la reina Letícia i el rei Felip
Una familiar de la Reina Letizia demana obertament una república per a Espanya | Catalunya Diari

La Casa Reial espanyola segueix al centre de l'huracà després que en les darreres setmanes hagi augmentat la pressió mediàtica i judicial contra el rei Joan Carles per les acusacions de corrupció i de tenir comptes bancaris sense declarar a l'estranger. 

Corinna Larsen s'ha convertit en el pitjor malson per al rei Felip i la reina Letícia, ja que cada cop que surten noves informacions sobre el cas, la imatge de la monarquia se'n ressent. Les últimes informacions indiquen que el rei emèrit tenia diversos comptes corrents a l'estranger que no va declarar i des d'on, al llarg de la seva vida, ha anat traient diners, en molts casos per fer regals a les seves amants.

Els últims escàndols fins i tot han començat a preocupar el govern espanyol, i el president, Pedro Sánchez, ja ha demanat al rei Felip que resolgui de la millor manera i el més ràpid possible situació per poder salvar la Corona.  

La tieta de la reina Letícia carrega contra la Monarquia i demana una República

Per si fossin poc els tumults que envolten la Zaruzela, ara se li ha afegit un altre. Ja se sap que la família de la reina Letícia, malgrat ser molt discreta, prefereixen la república a la monarquia, i així ho han manifestat en diverses ocasions. Però en un context com l'actual, on la imatge de la institució està greument afectada, aquesta mena de declaracions només revifa el foc.

Aquest cop ha estat Henar Ortiz, la tia de la reina, qui ha fet declaracions que poden perjudicar la seva neboda i tot el seu entorn. Segons afirma 'Vanitatis', Henar ha afirmat que «és el moment de dir prou», manifestant que «l'herència rebuda per Felip VI no llança transparència, i l'actual Rei i la seva família segueixen gaudint d'uns privilegis adquirits només per mandat sanguini» i això li sembla «absolutament legítim».

Fa uns anys la tia de la reina ja es va veure embolicada en un altre escàndol on se l'assenyalava com la presumpta persona que va filtrar les primeres imatges del casament de la seva neboda. Va ser la mateixa justícia qui va descobrir indicis de la seva participació i el cas fins i tot va arribar fins al Tribunal Suprem.


Comentaris

envia el comentari