Elsa Pataky, víctima de les fortes inundacions a Austràlia

L'actriu ha compartit la seva aventura amb els seus seguidors

L'actriu Elsa Pataky somrient a la càmera, en una fotografia compartida al seu compte d'Instagram
Elsa Pataky ha compartit la seva experiència atraoada en mig d'una riuada | Instagram

La vida de l'actriu Elsa Pataky és tota una aventura i així ho ha tornat a demostrar a través del seu compte d'Instagram, on va mostrar la seva última picabaralla amb el cotxe.

Elsa ha estat víctima d'una riuada provocada per les pluges torrencials que aquests dies abasten Austràlia, on resideix amb el seu marit Chris Hemsworth i els seus tres fills, Índia, Tristan i Sasha.

L'última aventura d'Elsa Pataky

El seu cotxe es va quedar atrapat enmig de la riuada amb ella dins, mentre l'aigua seguia creixent substancialment. No obstant això, l'actriu va saber mantenir la calma i el sentit de l'humor i va aconseguir trobar una solució per sortir d'allà.

A més, mentre estava buscant una solució anava compartint el moment amb tots els seus seguidors a les xarxes socials. «Massa optimista potser? Tenia molt clar que podia creuar! El que dos dies de pluja poden provocar!» relatava en el primer vídeo.

L'actriu va pensar que podria creuar la riuada, però es va quedar a mig camí. Mentre estava atrapada, Elsa anava compartint la seva vivència. «Genial Elsa, genial», escrivia costat d'un altre vídeo, on es lamentava per no saber com podia sortir de l'embolic on s'havia ficat. «Ah, estic atrapada!».

Rescatada per la seva família 

Tot i haver quedat atrapada, ha sabut sortir de la situació i ho ha fet ni més ni menys que per la finestra del cotxe. «La meva única sortida ... per la finestra!». Així ho ha compartit també en el seu Instagram, on ha penjat un vídeo en què es pot veure els seus fills anant a ajudar-la.

L'últim vídeo que ha publicat l'actriu ha estat el de la solució final al seu problema. «Estàs a punt per al rescat?», ha escrit. Finalment, ha pogut sortir del cotxe a través de la finestra i ha pogut recuperar el seu vehicle. I tot i que els vídeos han desaparegut del seu compte, són molts seguidors de la parella els que han pogut rescatar els millors moments d'aquest rescat tan particular de l'actriu espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elsa Pataky . . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Turn On Notification #chris_hems_worth15 #thor #chrishemsworth #avengers #avengersendgame #avengersassemble #ironman #rdj #evans #chrisevans #marvel #marvelindia #exrraction #netflix #netflixin #endgame #strombraker #australia #india #peace #love #instagram @s.ni_gd.h.a #loveislove @chrishemsworthofficialfan @chrishemsworth @marvel_x_chris @chrishemsworthita @chrishemsworth.new @fans_de_chris_hemsworth @chrishemsworth1p @chrishemsworthythors @chrishemsworth_daily @chrishemsworth_5 @chrishemsworthmyman @chris_hemsworth_here2 @thor__20 @chris._.hemsworth.n @chris.hemsworth_the_best @chrishemsworth_19 @love_chrishemworth @chrishemsworth_fans16 @chris_hemsworth_style @chrishemsworth_17 @_mypridechris @chris_my.baby @clubchrishemsworth @chrishemswortth_ @chrishemsworth_liam @thorhemsworthy @chris.hemsworthy4 @chrishemsworth_esp @chrishemsworthythorfan @chrishemsworth_thor6⁷ @chrishemsworthb @thor.2811 @thor_chrishemsworth_ @thor.hemsworth @thorodinsonfan @thor_asgardian_king @chris_hems_worth15 @rudhrakshjaiswal1 .

Una publicación compartida de Chrishemsworthfanpage (@chrishemsworthofficialfan) el


Comentaris

envia el comentari