Greu acusació de Belén Esteban a Jesulín en directe i amb Andreita pel mig

La col·laboradora ha acusat el seu ex de no fer-se càrrec de la seva filla gran

La col·laboradora Belén Esteban en un programa de 'Sálvame'
Belén Esteban no ha pogut callar-se un atac contra el seu exmarit | Telecinco

Belén Estebanté prohibit per la seva pròpia filla parlar de la relació que té amb el seu pare, i tampoc li permet compartir cap opinió que faci saltar a la palestra la nul·la o escassa relació que manté amb el seu pare, el torero Jesulín d'Ubrique. Sovint, la col·laboradora ha de fer un gran esforç per no deixar anar cap perla però avui no ha pogut més i ha carregat contra el seu exmarit a 'Sálvame'.

El programa li ha mostrat a la col·laboradora un vídeo de la periodista Carmen Pardo, en el qual defensava el paper de Jesulín a la vida de la seva filla Andreíta, un testimoni que ha enfurismat la de Paracuellos i que sense poder reprimir-se ha deixat anar el més gran del torero. Per començar, ha afirmat que Jesulín paga la formació i els estudis dels seus fills, de tots menys els d'Andrea Janeiro, la filla que comparteix amb la col·laboradora estrella de Telecinco.

Belén ha volgut desmentir que la seva filla no tingui relació amb els seus germans menors. Tot i que no ha entrat en detalls, ha donat a entendre que els nens mantenen contacte amb Andrea tot i que aquesta faci anys que no veu físicament al seu pare. Tampoc manté contacte amb la seva família paterna que, com per tots és sabut, es van desentendre d'ella a causa de la mala relació que mantenien amb la col·laboradora de televisió.

Belén Esteban acusa Jesulín de no voler veure la seva filla

La tertuliana estrella de 'Sálvame' ha afegit que si la relació entre Andrea i Jesulín és escassa, es deu al fet que ell no ha volgut mantenir més tracte amb la seva filla. Segons explica, ella en diverses ocasions ha ofert la seva casa perquè els familiars paterns de la seva filla poguessin visitar-la quan volguessin- una invitació que pràcticament ha passat desapercebuda per als membres de la família directa de Jesulín de Ubrique.

Després de donar estar declaracions, Belén ha abandonat el plató molt preocupada per la reacció de la seva filla després de veure com la seva mare s'ha tornat a saltar la norma de no parlar del seu pare en els mitjans de comunicació.


Comentaris

envia el comentari