Dies de llibertat per Iñaki Urdangarín: ja està amb la seva família

El marit de la infanta Cristina torna a sortir de la presó després de la pandèmia

Imatge d'Iñaki Urdangarin en un permís penitenciari recent
El marit de la infanta Cristina es retroba amb la seva família | CatalunyaDiari

Iñaki Urdangarín no estava amb la seva família des del passat mes de febrer, quan se'l va veure passejant al costat de la infanta Cristina i els seus fills pels carrers de Vitòria. Però amb l'arribada de la pandèmia, els seus dies de llibertat es van acabar, ja que totes les presons van tancar les portes perquè els presos no es contagiessin pel virus, acabant-se així les visites i les sortides.

Ara, després de rebre la negativa d'un tercer grau i quan sembla que la crisi sanitària ha anat remetent, Iñaki Urdangarín ha pogut reprendre el seu treball com a voluntari a la Llar Don Orione, i a més, també ha pogut gaudir d'uns dies en família.

Vitòria, de nou, el lloc escollit per desconnectar en família

El marit de la infanta Cristina escollia de nou Vitòria per desconnectar de la presó de Brieva, on ha passat els últims anys. El passat dimecres 22 de juliol posava rumb a la capital del País Basc, juntament amb els seus fills, Juan i Irene, i on l'esperava la resta de membres de la família. Sens dubte haurà estat un retrobament d'allò més emotiu després dels durs dies pels que ens ha tocat passar per culpa de la pandèmia.

La seva visita serà curta, ja que el diumenge ja haurà d'estar de tornada a la presó. Però Iñaki Urdangarín ha arribat a Vitòria disposat a treure el màxim rendiment a aquests dies de llibertat i vacances. A partir d'ara, el gendre del rei emèrit, Joan Carles I reprendrà les seves tasques de voluntariat a les quals acudeix tres vegades per setmana, i a més a més, a partir d'ara podrà gaudir d'un cap de setmana al mes fora de la presó.

Sembla que després de tot, Iñaki vol passar el màxim temps amb els seus fills, i se l'ha pogut veure sortint de casa en un cotxe completament carregat i amb diverses bicicletes. Al seu darrere sortia també la infanta Cristina, disposada a passar tot el temps que pugui amb la seva família al complet en aquest tercer permís d'Iñaki Urdangarín.


Comentaris

envia el comentari