Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logo del programa de Telecinco, 'Hormigas blancas'

Telecinco ja té presentadora confirmada pel sel nou programa estrella

El format ja havia existit a la cadena, en mans de Jorge Javier Vázquez

Logotip d''Hormigas blancas'
El format ja havia existit a la cadena, en mans de Jorge Javier Vázquez| Telecinco

Carlota Corredera s'encarregarà de presentar aquest mateix estiu la tornada d''Hormigas blancas'. El conegut programa, que es dedica a repassar la vida dels personatges més famosos del nostre país, va ser conduït per  Jorge Javier Vázquez en altres temporades.

Des que va substituir a Marta Torné a 'Cámbiame' i es va fer càrrec dels programes especials de 'Las Campos', Carlota Corredera no havia tingut un caramel a nivell laboral com el que ha acceptat per a aquest estiu. La presentadora gallega torna al 'prime time' amb un programa propi, cosa que no passava des de feia molt de temps.

La reacció de Carlota Corredera amb la notícia

«Quin gir preciós de la vida: presentar un programa de què vaig ser guionista, sotsdirectora i codirectora», confessava al seu perfil d'Instagram després de donar-se a conèixer la notícia.

La presentadora de 'Sálvame' va formar part de l'equip original d''Hormigas blancas', on va anar pujant posicions fins a ser-ne directora. El 2020, diversos anys després, torna al format de Telecinco en qualitat de presentadora.

Competència directa amb TVE

Mediaset  ha lliurat les regnes d'aquest programa a Corredera en un moment complicat, pel fitxatge de Rocío Carrasco a 'Lazos de sangre', l'espai que presenta Boris Izaguirre  a  TVE i que és similar a la nova estrena de Telecinco pel que fa al contingut.

Des que es va cancel·lar 'Cámbiame', Carlota Corredera no havia tingut un programa propi. Ella sap que fer-se un forat a la graella no és tasca senzilla, però la gallega torna a comptar amb el suport de la direcció i serà la gran aposta de l'estiu.