Carolina Monje esborra totes les fotos amb Álex Lequioa les seves xarxes socials

Carolina Monje vol reprendre la seva vida després d'uns mesos molt durs

Carolina Monjo i Álex Lecquio en una imatge d'arxiu.
Carolina Monje, xicota d'Álex Lequio, ha esborrat totes les fotos de la parella a Instagram | Instagram

Dos mesos després del dur cop moral de perdre el seu xicot Álex Lequio, La dissenyadora Carolina Monje ha tornat a prendre els comandaments de la seva vida i intenta fer petits passos per recuperar la rutina tant personal com professional. Aquestes ganes de superar una terrible situació, com és la mort de la seva parella, han pogut veure en el seu compte d'Instagram.

Carolina, una dona a la qual no li agraden els focus mediàtics, va decidir durant la nit d'aquest dimecres 22 de juliol fer públic el seu perfil d''Instagram'. El seu compte havia estat privat durant aquests dos últims complicadíssims mesos per a ella, tal com ha publicat el diari digital 'El Español'. Tot i això, només unes hores després, la jove canviava d'opinió i tornava a deixar el seu compte en mode privat.

Carolina Monjo en el comiat d'Àlex Lequio
Carolina Monje afronta una època molt dura després de la mort d'Álex | Catalunya Diari

Les escasses hores que ha tingut el compte obert, hem pogut veure com han estat els dos últims mesos de la jove a les xarxes socials. Des del mes d'abril, poc abans que Álex morís de càncer, Carolina va decidir no publicar cap fotografia.

Ni rastre de les fotos de Carolina Monje al costat d'Aless Lequio

Les últimes tres fotografies que ha publicat estan relacionades amb la seva firma de moda. Però, per sobre de tot, el que més ha cridat l'atenció és que la jove ha decidit esborrar totes les imatges que compartia amb el seu xicot Álex. La jove ha esborrat qualsevol rastre de la seva relació amb Álex Lequio. Una decisió amb la qual deixa clar que la dissenyadora vol mirar cap endavant. Monje ha fet desaparèixer qualsevol record nostàlgic que la porti al passat que va compartir amb Aless Lequio.


Comentaris

envia el comentari