Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban decideix explicar el que va passar entre ella i Elena Huelva

Belén Esteban es pronuncia sobre la seva relació

Belén Esteban va ser una de les cares conegudes que també va plorar la pèrdua d'Elena Huelva fa uns dies. Encara que no era habitual que en parlés al seu programa ni a través de les xarxes socials, sí que van tenir una certa relació. Així ho va revelar la de Paracuellos recentment a Sálvame.

María Patiño va ser l'encarregada de donar la notícia als espectadors dimarts passat. Amb només 20 anys, l'andalusa moria a causa d'un sarcoma d'Ewing que li van diagnosticar fa quatre anys. Tot un cop per a la seva família, però també per als seus amics i seguidors.

Belén es mostrava compungida quan es va abordar l'assumpte al plató, no s'acabava de creure el trist desenllaç. Els col·laboradors de l'espai no van dubtar a traslladar els seus condols als familiars de la jove.

Carmen Borrego va revelar que Esteban tenia una relació força estreta amb la influencer, cosa que possiblement desconeixia el públic, ja que no era habitual veure-les juntes com passava amb altres famosos. «La va conèixer, també, i crec que està afectada», indicava la germana de Terelu.

L'ex de Jesulín confirmava que havia coincidit amb ella alguna vegada. «Em vaig asseure a la gala de Los 40 amb ella, vaig estar amb ella. Per descomptat, vull donar el condol a tota la seva família», va apuntar amb la veu trencada. Es mostrava molt afectada, fent grans esforços per no emocionar-se. Va estar molt pendent de la jove a través de les xarxes socials i seguia amb gran atenció el seu procés de recuperació.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban es mostra abatuda amb la mort de la jove | Telecinco

La col·laboradora de Telecinco no es va voler oblidar de tots aquells artistes i famosos que van compartir grans moments al costat d'Elena Huelva. Van ser molts els que es van preocupar per ella fins a l'últim dia.

Belén Esteban va destacar el paper dels que sempre van tenir un gest d'afecte cap a la influencer. «Vull enviar un petó molt fort al cantant Manuel Carrasco, a la cantant Aitana i a Sara Carbonero», va dir. Tot un gest per part de la dona de Miguel Marcos, que pretenia reconèixer la bona feina d'aquestes cares conegudes.

Recordava que durant els últims temps «ha estat molta gent amb ella, però això era un amor incondicional». En realitat tenia raó, ja que tant els dos cantants com la periodista es preocupaven molt per la jove. A més de mantenir un contacte pràcticament diari, també era habitual que anessin a veure-la a l'hospital en els moments més crítics.

Per a la influencer suposava una injecció d'ànim de rebre aquestes visites, sempre els agraïa aquestes mostres d'afecte amb algun missatge a les xarxes socials.

Elena Huelva
Elena Huelva era molt estimada pels famosos, entre ells Belén Esteban | GTRES

La tertuliana de Sálvame va indicar que «la família de Manuel Carrasco l'anava a veure, Aitana l'adorava. I sé que Sara Carbonero ho estarà passant malament perquè també s'hi ha involucrat molt», confessava alhora que intentava assimilar la notícia.

Belén Esteban destacava el seu optimisme

Belén Esteban parla meravelles d'Elena. Ha explicat que «la vida és molt injusta, la vida dona cops com aquest». Encara que preferia quedar-se amb tot el positiu que havia descobert de la jove. «Parlava de la seva malaltia tan obertament que et deixava callada perquè era molt optimista», ha apuntat. La mare d'Andrea Janeiro ha indicat que «és una pena que se n'hagi anat allà on sigui».

La seva companya Maria Patiño va recordar que patia el mateix tipus de càncer que Álex Lequio. Precisament Ana Obregón va ser una de les moltes famoses que es va bolcar amb Elena durant aquest temps. «I més tan joves...», afegia la de Paracuellos.

Belén Esteban sempre ha estat molt sensible amb aquest tipus de situacions. Pateix molt amb el dolor aliè com es va poder comprovar recentment.