Foto de Kiko Hernández

Kiko Hernández es prepara per al pitjor després d'anunciar que torna a Telecinco

Kiko té la possibilitat de retrobar-se amb la seva gran enemiga

Kiko Hernández es posa en la pitjor de les situacions. La seva gran enemiga ha anunciat el seu retorn a Telecinco i tot indica que tard o d'hora es tornaran a veure les cares. Sense cap dubte, suposa una notícia molt dolenta per al col·laborador.

Havia decidit passar uns dies de vacances a Melilla amb el seu amic Fran Antón, però en les últimes hores li arribava una notícia amb què no comptava. Belén Rodríguez decidia tornar a la televisió després de dos mesos apartada dels platós.

Kiko no perdona el comportament que va tenir la tertuliana amb ell. Li havia prestat una elevada quantitat de diners que l'exconcursant de Gran Hermano li va acabar tornant tan aviat com va poder, però Belén es va dedicar a posar en dubte la seva honradesa pels programes.

Allò va fer que l'amistat s'acabés trencant i s'enfrontessin als platós. Ella es va veure obligada a desaparèixer davant de l'enorme pressió que va arribar a suportar, però ara considera que ha arribat el moment de parlar del tema.

Des de Sálvame se la va temptejar en alguna ocasió per tornar. La seva amiga, Carmen Borrego, la va convidar el dia que ella es va posar al capdavant de la direcció del programa. Tot i això, Belén va rebutjar la seva petició.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Kiko Hernández sap que Belén Rodríguez torna a la cadena | CatalunyaDiari

Belén Rodríguez anunciava aquest diumenge al matí, per sorpresa, que tornaria als platós. Ho faria per comentar una nova edició de Pesadilla en el paraíso. Les xarxes socials no van trigar a reaccionar. Els seus seguidors més fidels asseguraven que la «trobaven a faltar». També valoraven la seva capacitat per analitzar els realities com ningú. Queda per veure si hi continuen confiant en algun altre espai de la cadena.

Kiko Hernández creia que la seva amiga no tornaria a la televisió. Estava molt tranquil darrerament a Sálvame sense que li esquitxessin els temes més delicats de l'actualitat, però quan torni al format haurà de donar el seu punt de vista per partida doble.

L'interrogaran pel seu últim viatge a Melilla en companyia del seu amic Fran Antón, però també haurà de parlar sobre Belén. Al seu dia, el col·laborador de Sálvame la va anomenar «homofòbita» i va advertir que no en volia saber res més. Volia tenir-la tan lluny com fos possible de la seva vida.

Fins aquell moment tenien un contacte diari i es consideraven pràcticament de la família, però aquest préstec va acabar trencant la seva relació. La tertuliana de realities també es va trobar amb les crítiques de les germanes Campos.

Havien estat íntimes, però van descobrir que ella era la que explicava els secrets del clan. En alguna reunió que havia mantingut la família Campos s'hauria encarregat de revelar informació a la premsa. També Jorge Javier, amb qui fins i tot se n'anava de vacances, va decidir bloquejar-la per no tornar-la a tenir present a la seva vida.

Kiko Hernández es prepara per al pitjor

Kiko Hernández és conscient que en qualsevol moment es pot creuar amb ella pels passadissos de Mediaset. Tot i guardar silenci durant les últimes setmanes, Belén Rodríguez no sembla disposada a quedar-se de braços plegats.

S'ha assessorat per preparar una macrodemanda contra alguns dels seus companys, entre els quals hi ha el pare de Jimena i Abril. També té previst fer el mateix amb el programa vespertí de Telecinco i la productora, assenyala Informalia.

Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'
Belén Rodríguez amenaça de demandar a Kiko Hernández i altres companys | Europa Press

El seu entorn assegura que se sent molt dolguda per «la imatge de boja que han volgut donar d'ella». Sosté que això li ha provocat un dany enorme i ara vol que paguin per això. Insisteixen que «va a totes i a per tots».

Kiko Hernández se l'acabarà trobant algun dia. Si no és a les instal·lacions de la cadena serà als tribunals.