Pla mitjà de Belén Esteban, mirant a càmera i somrient

Belén Esteban ho explica tot: revela la misteriosa conversa que va tenir amb Kiko Rivera

Belén Esteban ha donat detalls desconeguts sobre el que ha passat amb ell abans del casament de la seva cosina

Belén Esteban ha estat una de les convidades a la boda d'Anabel Pantoja. I és que ho va donar tot i no va dubtar en anar-hi per mostrar el seu afecte a la seva amiga.

Precisament no faltar a aquesta cita va fer que fos testimoni del canvi d'última hora de Kiko Rivera. Ell, que estava ja a La Graciosa amb la seva dona i les seves filles, va decidir que finalment no hi anava. El seu motiu va ser la mort de la seva àvia.

La seva absència ha generat una infinitat de rumors i ara ha sigut 'La Esteban' la que s'ha encarregat de confirmar-los desmentir-los. Ho ha fet al plató de Sábado Deluxe

Belén Esteban revela la seva conversa amb Kiko Rivera

Afònica és com Belén ha arribat al Deluxe, ja que al casament ha cantat moltíssim i s'ho ha passat genial. Així ho ha revelat per abordar els temes més polèmics que s'han produït al respecte.

Ha parlat de la decisió que va prendre Kiko de desplaçar-se des del lloc de l'enllaç a la finca familiar després de conèixer la mort del seu familiar. En aquest sentit, ha explicat: «Ell no sabia què fer, si anar o no a Cantora. Jo he parlat amb ell i m'ha dit que digués que ho va fer  perquè Raquel Bollo li va dir que hi havia d'anar».

«No és que Kiko no volgués anar-hi, que consti. Jo crec que ell ho explicarà tot en una entrevista».

Davant els dubtes sorgits entre els seus companys, ha volgut aclarir les seves paraules. Ha exposat: «Quan ell s'assabenta de la mort de l'àvia, ell pensa que hi ha d'anar. Però, després del que ha passat amb La herencia envenenada, sap que era una moguda».

«En aquest moment, les amigues d'Anabel i Raquel parlen amb ell. Volia anar-hi, però li faltava que algú l'animés. Va ser Raquel Bollo la qual li va dir que havia de fer-ho».

Belén Esteban parla de les altres absències a la boda d'Anabel

De la mateixa manera, la 'princesa de poble' ha comentat el fet que Irene Rosales, l'esposa de Rivera, finalment tampoc anés al casament d'Anabel. I això que ella ja estava a La Graciosa amb les seves filles. Però va decidir abandonar el lloc després de saber que el seu marit no anava a ser-hi finalment per la mort de la mare d'Isabel Pantoja.

Ha dit al respecte: «Em va fer molta pena quan ella sola, amb quatre maletes grans, se'n va anar amb les nenes. Aquesta imatge de veure-la agafar el ferri amb les seves filles i l'equipatge em va entristir».

Això sí, ha reconegut que «Kiko li va dir a Irene que es quedés al casament. És més, s'havia agafat una casa on es van casar Anabel i Omar que no els ha costat gens barata. Els ha costat més de 1.000 euros».

Així mateix, ha afegit: «Jo li vaig dir a Irene que es quedés. Ella em va contestar: 'Quan a mi em va passar el mateix amb els meus pares, el meu marit va estar amb mi'. A mi em sap greu que no hagin anat, però entenc el que em va explicar».

Alguns col·laboradors han estat molt crítics amb el matrimoni per la seva absència, però Jorge Javier ha decidit prendre la paraula per manifestar-se en contra. Ha exposat: «Kiko amb les baixades emocionals que té, allò normal és que la seva dona hagi d'estar amb ell».

Caldrà esperar perquè el protagonista aclareixi els fets en alguna entrevista. En concret, el perquè de la seva absència en l'esmentat casament i també el perquè ha deixat de seguir a la seva cosina a les xarxes. Per descomptat, sense oblidar tampoc els detalls del retrobament amb la 'tonadillera'.