Diego Arrabal a Viva la Vida

Dona i fill: el secret de Diego Arrabal, el gran enemic de Rociíto

Diego Arrabal manté la seva vida íntima en secret i evita que surti a la llum qualsevol informació

Diego Arrabal  és un dels grans 'paparazzis' del panorama nacional que s'ocupa de desvetllar les intimitats dels altres. No obstant això, sempre s'ha mostrat molt reticent a abordar la seva intimitat i evita parlar públicament de la seva dona i el seu fill.

És molt habitual que els col·laboradors de la cadena principal de 'Mediaset' abordin durant les seves intervencions alguns aspectes de les seves vides. La majoria d'ells no mostren cap mena d'inconvenient a parlar de la seva intimitat o de les seves famílies. D'altres són més reservats, com per exemple Kiko Hernández o Gemma López.

Hi ha altres personatges de diferents formats que també han decidit tenir aquesta posició. En el programa dels caps de setmana hi ha alguns que es limiten a intervenir parlant de la temàtica que es tracta i ometen al·lusions a la seva intimitat.

Diego Arrabal  es postula com el col·laborador de 'Viva la Vida' que més manté la seva privacitat. En molt poques ocasions s'ha obert, però tot i això, els seus secrets més íntims sempre han sortit a la llum i es coneixen molts detalls de la seva intimitat. De fet, aquestes setmanes ha estat en boca de molts després de les seves declaracions sobre el judici d'Antonio David.

Pocs secrets de Diego Arrabal surten a la llum

Aquest fet ha fet que el fotògraf s'hagi convertit en el principal focus de la premsa del cor. Fins ara, havia estat capaç durant molts anys de mantenir la seva intimitat oculta malgrat la seva professió, tot i els intents d'altres persones per destapar els seus secrets sense cap mena d'èxit.

Molts consideren que ha estat capaç de viure una vida 'búnquer' en què no se n'ha filtrat cap informació. De fet, mai s'ha convertit en tema d'actualitat ni ha ocupat temps en els programes de la seva cadena. Però hi ha persones a qui interessa la seva vida i l'han volgut descobrir, encara que el seu entorn actua de la mateixa manera i evita les preguntes.

D'Arrabal, se sap que té una família ben avinguda. Ell mateix va compartir una instantània de la seva germana Inma durant el temps que va estar ingressat a Marbella a principis d'any després contagiar-se de la Covid-19. La va acompanyar amb un missatge molt emotiu en què li agraïa la seva atenció.

De la seva dona i el seu fill poc se n'ha sabut. En una ocasió en què va mantenir una forta discussió amb Belén Esteban es van conèixer alguns detalls. Durant aquesta polèmica la de Paracuellos li va sol·licitar que deixés de parlar del seu marit, ja que era anònim. Ella el va advertir que no es posava amb la seva dona, i li demanava que fes el mateix.

D'altra banda, durant una intervenció en el seu programa, van emetre un vídeo de la mare del paparazzi que no li va agradar. De fet, se'l va veure molest amb la productora i es va generar un ambient de tensió pel succeït. Molt poques les vegades s'ha abordat el tema i ell pretén que segueixi sent així. 

Sens dubte, Diego Arrabal  ha sabut compaginar a la perfecció la seva feina i la seva vida personal sense que s'interrelacionen. És, així, un gran exemple per demostrar que es pot estar en els mitjans de la premsa rosa sense abordar informacions personals.