Antonia Dell'Atte demanda a Ana Obregón

Antonia Dell'Atte no té compassió d'Ana Obregón i la demanda penalment

Ana Obregón haurà de seure a la banqueta dels acusats per un suposat delicte

Antonia Dell'Atte ha reconegut públicament que és íntima enemiga d'Ana Obregón i no té cap problema en seguir endavant amb la seva postura. La docusèrie de Rociíto ha ressuscitat una guerra que feia molts anys que estava soterrada, però que sembla que ha tornat amb més força que mai.

Antonia Dell'Atte va aprofitar la confessió que la filla de Rocío Jurado va fer a Telecinco per recordar que ella també va ser una dona maltractada. Va aprofitar la seva influència mediàtica per difondre la sentència que condemnava Alessandro Lequio, document que ningú coneixia fins ara.

Lequio va ocupar totes les portades en descobrir-se el seu gran secret: un jutge el va culpar de no tractar bé a la mare del seu fill, Clemente. Ana Obregón també va tenir molts problemes amb ell, però els ha oblidat després de la seva mort.

El comte més famós del cor s'ha convertit en el gran suport de la biòloga, qui va encadenant drames i no aixeca el cap. Ara, el seu pare, que ja té una edat avançada, ha ingressat d'urgències a l'hospital i està en estat greu.

Ana Obregón rep per tot arreu en el seu pitjor moment: «Novetats»

Antonia Dell'Atte va signar la pau amb Obregón després de la mort d'Aless Lequio, però no ha trigat a tornar a la guerra. Ana s'ha enfrontat a ella per defensar el pare del seu fill, que ha estat acusat de ser un maltractador. Obregón assegura que Antònia va manipular la sentència per tenir protagonisme en els mitjans de comunicació.

El cas de Rocío Carrasco va animar a la model a recordar el seu infern, però l'actriu està convençuda que tot és mentida i que la seva ex és innocent. Dell'Atte va interposar una demanda perquè la seva enemiga pagués les conseqüències de la seva suposada mentida i no farà cap pas enrere.

Segons ha explicat en la seva última aparició pública, «hi haurà novetats d'aquí a poc», però no vol explicar res més. El procés que asfixia Anna «va pel camí penal», diu, de manera que el seu futur judicial corre un greu perill, en un moment personal que no és dels millors que ha viscut.

Antonia Dell'Atte persona a Alessandro, però no a Obregón

La mare de Clemente Lequio, germà d'Aless, ha reaparegut per seduir els seus fans i demostrar que està millor que mai. Reconeix que la pandèmia ha passat factura a tothom, però que els traumes ja són cosa del passat i vol gaudir de present.

«Estic fantàsticament bé després del toc de queda i ara toca un renaixement. Jo crec que totes les dones, de qualsevol nivell, de qualsevol classe social, tenen poder i són apoderades», comentava Dell'Atte en el seu últim esdeveniment.

No obstant això, hi ha una dona que sembla despertar el pitjor d'ella: Ana García Obregón. No aconsegueix perdonar-la, tot i que ja ha oblidat l'infern que va viure a la banda d'Alessandro Lequio. «Jo sóc propietària de l'amor, del perdó i del silenci, espero que la vida sempre em somrigui. Ja he perdonat, però sóc l'única al món que no ha venut la meva vida privada», declarava.

Ana Obregón ha concedit diverses entrevistes per obrir les portes de la seva intimitat, per la qual cosa ha rebut moltes crítiques. Antonia tampoc comparteix aquest comportament, però no vol aprofundir-hi ja sent massa dolor. La guerra entre ambdues enemigues històriques s'ha traslladat als jutjats, i la model ja ha dipositat tota la seva confiança en el seu equip jurídic per blanquejar el seu nom.