Omar Sánchez i Anabel Pantoja junts agafats de la mà al plató de GH Vip

El difícil repte d'Anabel: superar les altres bodes del clan Pantoja

Anabel Pantoja està a punt de passar per l'altar amb Omar Sánchez, però té alguns reptes per afrontar

Després de l'odissea que ha suposat per Anabel Pantoja passar per l'altar amb Omar Sánchez, sembla que per fi pot respirar tranquil·la. El dia més important de la seva vida ha arribat i, ara, ha de competir amb les altres noces del clan.

Per començar, l'icònic i inoblidable casament de la tonadillera amb Parquirri, que es va convertir en un moment històric per al món de la faràndula.

El casament de pel·lícula d'Isabel Pantoja i Paquirri

Pantoja es va preparar a casa seva amb l'ajuda de la seva mare i padrina, la senyora Ana. Un dels detalls més importants per a la núvia és el vestit. En el cas de la tonadillera, va ser confeccionat amb molta cura.

Un vestit ras, amb escot vaixell i una cua de set metres, que va necessitar més de 200 hores de treball. A més, estava valorat en 800.000 pessetes de l'època.

«Completava el seu elegant vestit nupcial amb una diadema de brillants que feia joc amb les arracades», assenyalava la revista 'Hola!'.

«I el braçalet que Paquirri li va donar com a regal de petició de mà. Per descomptat, a les mans, duia el tradicional ram de tarongina blanc».

De moment, no sabem com serà el vestit de núvia d'Anabel, però segurament també serà sorprenent i farà gala del seu estil i personalitat.

En el moment de segellar el seu amor, Isabel arribava a l'església amb una «carrossa estirada per quatre cavalls».

«Al costat de la núvia i del padrí hi havia els dos nens, Francisco i Cayetano. Fills del torero al seu anterior matrimoni amb Carmen Ordóñez, que portaven les arrels i els anells». Mentrestant, «Paquirri va fer el mateix, en una altra carrossa i acompanyat de la padrina». 

Lamentablement, Anabel no veurà els fills de Kiko Rivera durant l'esdeveniment, a qui estima com si fossin els seus nebots. Tant el cantant com la seva dona, Irene Rosales, han decidit no anar-hi. 

Una altra diferència molt gran és que l'expectació que va aixecar el casament de Pantoja i el seu «mariner de llums» va dificultar la seva arribada fins a l'altar.

«Els nuvis van trigar tres minuts de rellotge en cobrir els escassos 50 metres que disten des de l'atri de l'església fins a l'altar».

La cerimònia va durar mitja hora «i les llàgrimes d'emoció van discórrer per les galtes de la núvia quan Paquirri pronunciava el rotund 'sí' de la seva acceptació com a espòs».

Sens dubte, un moment inoblidable i que Isabel mai oblidarà. Tot i que, «si l'entrada al temple va ser aclaparador per a la parella, la sortida va resultar molt angoixant».

«En diverses ocasions, li van trepitjar la cua del vestit i ella feia mala cara. Tant és així, que quan van arribar al monestir de Los Jerónimos, on es feia el sopar nupcial, Isabel va patir un lleuger desmai. Però es va recuperar ràpidament», remarca 'Hola!'. 

Els convidats van definir l'esdeveniment com un autèntic conte de fades. «És un casament que s'ha convertit en espectacle popular i que té tots els ingredients perquè els seus protagonistes siguin feliços. Són dos personatges autènticament de novel·la».

Kiko Rivera i Irene Rosales, un «sí, vull» molt emocionant

El matrimoni de Kiko Rivera ha estat ple d'alts i baixos. El cantant i Irene Rosales han hagut de fer front a molts obstacles, com ara les addiccions i infidelitats del fill de la Pantoja. 

El seu casament fa gairebé 5 anys va ser molt emotiu. L'enllaç va suposar un moment d'inflexió dins de la família. «Després d'uns temps difícils, de vents en contra, tempestes, huracans, terratrèmols mediàtics, judicials i familiars... Torna la pau, la calma, l'harmonia i, sobretot, la felicitat». 

Aquest dia tan especial, Kiko aconseguia reunir les persones més importants de la seva vida.

Els seus dos fills, Ana i Francisco (Carlota arribaria dos anys després). Els tres germans (Francisco, Cayetano i Isa). La seva adorada iaia, la senyora Ana, que acaba de morir, els seus oncles i la seva cosina Anabel.