Primer pla del periodista Iñaki López.

El presentador Iñaki López torna a desaparèixer per problemes de salut

Iñaki López romandrà uns dies de baixa fins a la seva completa recuperació

Dijous, 30 de setembre, Iñaki López no va poder anar al plató de 'Más vale tarde'. El presentador va faltar a la seva cita diària amb els espectadors i va deixar que Cristina Pardo carregués amb el pes de la informació.

Després de coincidir per primera vegada a la presentació de les campanades de cap d'any, Iñaki i Cristina han format un tàndem perfecte. La seva absència va sorprendre molt l'audiència i els companys de 'Zapeando'.

Minuts abans d'acomiadar el programa, Dani Mateo contactava amb el plató de 'Más vale tarde' per oferir un avançament als espectadors. Aleshores, el presentador es va adonar de l'absència d'Iñaki i Cristina va explicar els motius pels quals no hi havia pogut anar.

Iñaki López desapareix del seu programa per problemes de salut

'Más vale tarde' va iniciar una nova temporada completament renovada. En la conducció del programa, dues cares conegudes de La Sexta: Iñaki López i Cristina Pardo. Un duo amè encarregat de donar l'última hora de l'actualitat durant la pausa de les 17:30 hores.

No obstant això, ahir a la tarda, l'absència del periodista basc va cridar molt l'atenció. Pardo es trobava sola i Dani Mateo va preguntar per què en una connexió en directe des de 'Zapeando'.

Amb molta naturalitat, la presentadora explicava per què Iñaki no hi havia anat. El basc ha de fer front a uns problemes de salut que el mantindran allunyat de la televisió alguns dies.

«Té un problema ocular, de fàcil solució, però faltarà uns dies», començava confessant. «Ja veuràs quan torni, veient-hi, i s'adoni que no ets ros, que això pot passar», feia broma per treure ferro a l'assumpte.

Seguidament, Cristina començava el programa amb l'última hora sobre el volcà de La Palma, però sense fer referència a l'absència de López. Així doncs, s'entén que el basc es troba de baixa mèdica i que, si tot va bé, tornarà quan es recuperi.

Iñaki López confirma els seus problemes oculars

Minuts més tard, ell mateix va publicar a Twitter el motiu de la seva absència. Alguns seguidors no havien escoltat l'explicació de Pardo a 'Zapeando' i encara es preguntaven per què no era al plató.

Amb unes paraules plenes d'afecte, Iñaki confirmava que durant uns dies no podrà anar al plató de 'Más vale tarde'. «Un petit problema amb aquests estels blaus que tinc per ulls em farà faltar uns dies a la meva cita diària amb 'Más vale tarde'», escrivia.

Això sí, assegurava deixar el programa en bones mans i s'acomiadava afirmant que tornarà aviat.

No és la primera vegada que Iñaki té problemes de salut i no pot anar a treballar

L'absència d'Iñaki López al plató de 'Más vale tarde', no és la primera en la seva trajectòria televisiva. Mentre exercia de presentador de 'La Sexta Noche', els espectadors van ser testimonis de la seva desaparició temporal.

Aleshores, al març, un despreniment de retina detectat en una revisió rutinària el va apartar uns dies de la feina.

Va estar de baixa durant tres setmanes, sense poder acudir al programa. «Un problema de salut relacionat amb la vista em mantindrà allunyat uns dies», publicava.

Setmanes després, anunciava el seu retorn encara que confessava no estar del tot recuperat. «Encara no podria practicar tir al plat, però l'enyorança és gran i avui torno amb vosaltres», escrivia.

Cal esperar per saber com evoluciona el problema ocular que ara té Iñaki allunyat de la televisió. Mentrestant, els seus seguidors li envien tota mena de missatges perquè es recuperi aviat.