Muntatge fotogràfic de Cristina Pedroche i la seva sogra i mare de Dabiz Muñoz, Rosa

La sogra de Pedroche, al restaurant del seu fill: «Si ho arribo a saber, no vinc»

La sogra de Cristina Pedroche es va mostrar molt enfadada i va negar-se a abandonar la taula

Cristina Pedroche va ser testimoni directe de l'enuig monumental que la seva sogra va protagonitzar al restaurant del seu marit. Molts van conèixer de primera mà d'on li ve a Dabiz Muñoz el seu particular caràcter després de veure les imatges de la seva mare.

I és que ser un dels millors xefs del món no és gens fàcil i de vegades requereix un fort temperament per afrontar el dia a dia. A més, veient com se les gasta la seva mare, ara s'entén tot. De fet, la parella de Pedroche va presumir de la personalitat arrasadora de la seva progenitora a les xarxes socials.

Va decidir compartir un vídeo de Rosa Rosillo mostrant el seu geni després d'haver anat a dinar al costat del seu marit al restaurant del seu mateix fill. Un enuig que a punt va estar d'arruïnar-li el seu aniversari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La sogra de Pedroche s'enfada enmig del restaurant

Es tractava d'un dia especial per a la mare de Dabiz Muñoz, ja que va decidir que el millor lloc per celebrar el seu aniversari era al restaurant del seu fill. Allà, va anar al costat del seu marit per degustar els plats que el recentment millor xef del món prepara diàriament.

Concretament, va triar 'Diverxo', el vaixell insígnia en la carrera professional del marit de Cristina Pedroche. No obstant això, el que semblava un dinar perfecte va acabar amb l'enuig monumental de la dona.

Encara que molts puguin pensar que els pares del xef gaudeixen de privilegis en els restaurants del seu fill, això no és així. O almenys és el que es nega a acceptar Rosa, d'aquí el seu enuig quan Dabiz els va dir que no havien de pagar el compte.

El marit de Pedroche sempre ha assegurat que els seus pares paguen com tots quan mengen al seu restaurant, cosa que va demostrar al vídeo que ha publicat al seu compte d'Instagram. En aquest es mostra com la seva mare es nega a menjar gratis.

«A veure, Cristina, aquesta senyora està generant un escàndol, diu que si no li cobrem, farà un espectacle», comença dient el xef. «Ell també està enfadat, però se li nota menys, ella està molt enfadada», afegeix mentre mostra a la seva mare emprenyada.

Fent broma, Muñoz l'informa a Pedroche del qual està succeint i com la seva mare es nega a anar-se'n si no li porten el compte. Seguint amb el to divertit, explica als seus seguidors el que ha passat.

«La meva mare ha vingut a dinar a 'Diverxo' per celebrar el seu aniversari», explica el xef. «Sempre que li dic que no pagarà s'enfada moltíssim, i finalment ha pagat, és molt guerrera, ja sabeu a qui em semblo».

Els pares del xef es neguen a tenir un tracte de favor al restaurant

La carrera professional de Dabiz Muñoz no ha estat fàcil. Els començaments van resultar molt complicats i va arribar a tenir diversos problemes. No obstant això, sempre va poder comptar amb el suport dels seus pares que el van ajudar a tirar cap endavant.

Avui, gràcies a ells i a l'esforç i superació, el marit de Cristina Pedroche ha estat nomenat com el millor xef del món. Un guardó que recollia a Londres i al qual donava les gràcies als seus pares i a la seva dona, per haver estat sempre al seu costat.

Va ser en un programa de Cuatro on vam conèixer el caràcter humil dels progenitors de xef. «El meu pare treballa en una asseguradora de cotxes i la meva mare era mestressa de casa, però els agradava menjar bé», va explicar. «Estalviaven i els capricis se'ls donaven comprant coses per menjar», va confessar en l'entrevista.

Seguint aquesta tradició, ara el restaurant 'Diverxo' s'ha convertit en el seu lloc predilecte per a les grans ocasions. Això sí, sempre pagant el seu compte com qualsevol comensal, una cosa que al xef li supera.

«Un any els vaig convidar pel meu aniversari i no saps l'embolic que em va fer la meva mare», va recordar Muñoz. «Li vaig dir: 'Mira, mare, una i prou', i ella: 'És que no pot ser, si ho arribo a saber, no vinc, no tornem més'».

I és que Rosa sap el que costa mantenir un restaurant i l'estatus del xef, per això no està disposada a ser una privilegiada. «Si em convides quin negoci fas?», li va deixar anar en aquella ocasió.