Isabel Pantoja de jove amb la seva mare, Ana Martín

Indignació en fer-se públic on serà enterrada la mare d'Isabel Pantoja

Els dos pitjors enemics d'Isabel Pantoja impedeixen que compleixi el seu desig

La mort d'Ana Martín, mare d'Isabel Pantoja, ha sembrat un autèntic caos a Cantora, finca que la cupletista va heretar de Paquirri. Els fills del torero mort, Francisco i Cayetano, estan molt molestos amb la cantant, ja que no entenen el seu comportament.

Isabel Pantoja ha dedicat aquests últims anys a tenir cura de la seva mare, ja que no ha fet altra cosa que estar tancada amb ella a casa. No volia que 'doña Ana' s'assabentés de la guerra que manté amb Kiko ni tampoc de la mala fama que té.

La cantant està destrossada, ja que ha perdut una de les persones més importants de la seva vida. Sempre s'ha comentat que l'àvia de Kiko Rivera va aconsellar a la seva filla que es casés amb un torero per a donar publicitat a la seva carrera musical.

Francisco i Cayetano mai han tingut bona relació amb la propietària de Cantora, ja que consideren que es va aprofitar de la fortuna del difunt. Segons el marit d'Irene Rosales, la cupletista li va prohibir tenir contacte amb ells, per aquest motiu estiguessin tant de temps sense parlar.

Isabel es va sentir ofesa amb els seus fillastres quan aquests van arremetre contra ella després d'aixecar el testament de Paquirri. Són enemics des de llavors i no han parat de lluitar, ni tan sols ara, en aquest moment tan dur que està vivint Pantoja.

Isabel Pantoja vol enterrar la seva mare amb Paquirri

La vídua de Francisco Rivera, un dels toreros més mítics dels anys 80, vol que la seva mare descansi al costat del seu marit. Està enterrat al Cementiri de San Fernando, a Sevilla, sota d'una estàtua que intenta retre-li homenatge.

Els fills grans de Paquirri es neguen a que el seu pare comparteixi espai amb una senyora a la qual gairebé no van tenir temps de conèixer. És cert que tenien bona relació, però consideren innecessari obrir la tomba perquè la cupletista hi posi les cendres de 'doña Ana'.

Isabel acaba de rebre un cop duríssim i no té força per seguir lluitant, però no es rendirà tan fàcilment. Se sent menyspreada pels germans del seu fill, que han aprofitat qualsevol moment per a atacar-la.

Fa un temps van participar a 'Lazos de sangre', un programa de TVE que va recordar la trajectòria de Paquirri, i van explicar una cosa sorprenent. «A Cantora se senten caminar les rates», van confessar davant el desconcert de la propietària de la finca.

Isabel Pantoja canvia d'estratègia pel bé de 'doña Ana'

Isabel està en hores baixes. De fet, sembla que ha tingut un acostament amb Kiko Rivera, cosa que semblava pràcticament impossible. Els germans del DJ no han hagut de lluitar gaire perquè la cantant canviés d'opinió, tot i que els nous plans que té també són força polèmics.

'Doña Ana' descansarà molt a prop del seu gendre, tot i que no obriran la tomba per a posar-hi les restes mortals. La sevillana vol que la seva mare descansi al mateix cementiri que el seu marit, ja que totes dues persones han marcat la seva vida per sempre.

La família Pantoja exigeix que aquesta decisió es prengui de manera conjunta, ja que la malaltia que tenia Ana Martín ha estat un autèntic misteri. Exigeixen que la cantant tingui en compte la seva opinió, ja que la difunta no només era mare d'ella.

No obstant això, Bernardo i Juan, germans d'Agustín i Isabel, estan d'acord amb que la seva progenitora sigui enterrada al Cementiri de San Fernando. Tots dos viuen a Sevilla, així que podran visitar-la i honorar-la quan vulguin.

Cayetano Rivera i Francisco han aconseguit que la seva pitjor enemiga acoti el cap i no entri en una nova guerra. Aquesta actitud demostra que Isabel Pantoja ha tocat fons.