Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, farta dels irresponsables, denuncia a les xarxes les festes il·legals

La col·laboradora ha utilitzat el seu compte d'Instagram com a altaveu

Des de l'esclat de la crisi del coronavirus, Belén Esteban s'ha mostrat com un dels personatges televisius més conscienciats i preocupats per la gravetat de la pandèmia. La seva condició de persona de risc, en patir patologies prèvies per ser diabètica, l'han portat a prendre decisions molt dràstiques durant la pandèmia.

Belén Esteban, molt conscienciada amb la gravetat de la pandèmia

A la primera onada de contagis, Belén Esteban va deixar d'anar a les instal·lacions de Telecinco per evitar desplaçaments innecessaris. Per protegir-se, també va renunciar durant un temps a viure amb el seu marit, Miguel Marcos, que està constantment exposat al virus a causa de la seva professió com a conductor d'ambulàncies. A més, en una entrevista en exclusiva a la revista 'Semana', Belén Esteban explicava que el més difícil per a ella durant aquest any 2020 havia estat no haver passat prou temps amb la seva mare a causa de la pandèmia.

La de Paracuellos es va mostrar molt cauta i es va mantenir aïllada de la resta durant aquest temps per la por a encomanar la seva mare, que també és persona de risc per la seva elevada edat. «Fa cinc mesos que no la puc abraçar», explicava a la revista. Per totes aquestes raons, la tertuliana ha aprofitat cada intervenció pública per alertar la població i demanar responsabilitat per garantir el compliment de les mesures sanitàries.

Belén Esteban denuncia a les xarxes socials les festes il·legals en plena tercera onada

Ara, Belén Esteban ha fet un pas més enllà utilitzant les seves xarxes socials personals per denunciar públicament les festes il·legals que s'estan celebrant en plena tercera onada de la pandèmia. A través d'una història al seu compte d'Instagram, la col·laboradora de 'Sálvame' ha manifestat la seva ferma decisió de denunciar públicament totes les festes il·legals que s'estan celebrant al país i estan posant en perill a la resta de la població.

«Començaré a publicar tot el que vegi relacionat amb festes il·legals, vergonya us hauria de donar», ha assegurat Belén Esteban, farta de veure a usuaris a les xarxes socials compartint imatges vergonyoses de festes multitudinàries on no es compleix amb cap tipus de mesura sanitària. «No us fa vergonya? Ja n'hi ha prou de festes il·legals, està morint molta gent, ens ho podem prendre ja seriosament?», ha criticat la tertuliana al costat d'un vídeo d'un usuari en el qual es veu a més de sis persones sense mascareta i sense guardar la distància social. «Teniu família? Jo sí, i la majoria de la gent també», ha tancat la de Paracuellos completament indignada davant les imatges que compartia.

Belén Esteban, crítica amb la població i els polítics durant la pandèmia

A més de consciensciar, Belén Esteban també ha utilitzat la seva enorme influència social per a esdevenir una de les veus més crítiques amb la gestió de la pandèmia a casa nostra, carregant contra la classe política per no prendre mesures contundents. Així, durant les vacances d'estiu, les càmeres de 'The Huffington Post' van gravar la 'princesa del poble' molt indignada davant l'absència de mesures i protocols de seguretat a l'aeroport de Barajas, per on va passar després tornar del seu viatge a Tenerife. «Al·lucino amb les mesures de seguretat de merda. És vergonyós. A veure les mesures on són, perquè jo he flipat» va dir en aquell temps la col·laboradora de Telecinco.

Les seves paraules van tenir una enorme repercussió pública i van arribar a transcendir a la política. De fet, el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, va utilitzar les paraules de Belén Esteban com a arma llancívola cap al govern de Pedro Sánchez. «Belén Esteban té raó. No cal ser ni d'esquerres ni de dretes per adonar-se que les mesures de seguretat de Barajas són de broma. Ens hi juguem molt», va assenyalar Ignacio Aguado en aquell moment. D'aquesta manera, Belén Esteban ha demostrat ser una persona molt compromesa, però també molt crítica, amb la gestió de la pandèmia i la responsabilitat ciutadana a l'hora de lluitar amb el virus.