Belén Esteban somrient

Belén Esteban es cansa i diu prou a Ylenia Padilla: «No soc la seva mare»

L'ex de Jesulín s'ha cansat d'aguantar els menyspreus de la seva amiga

Aquesta setmana Ylenia ha generat una gran polèmica a Telecinco després d'haver carregat contra la cadena. Així és, la televisiva titllava el seu contingut de «telemerda» i «teleporqueria», a més de carregar contra els que van ser els seus companys.

«D'aquests personatges no penso res, ho he dessintonitzat de la meva tele. Jo ho veia perquè treballava aquí, facturava. No perdo el meu temps en veure aquestes escombraries, faig altres coses», assenyalava.

Però ni tan sols la seva gran amiga, Belén Esteban, es deslliurava dels seus atacs. Així mateix, Ylenia assegurava que li havien trucat «per aixecar les seves audiències de mer**». I no només això, sinó que deixava molt clar que «no hi ha zeros en aquesta cadena perquè jo torni».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La protagonista de 'Gandia Shore' argumentava que a Telecinco hi ha «gent que es gasta tots els seus diners a la teleporqueria i em jutja a mi. Visc independentment, com Déu, sense demanar-li res a ningú ni necessitar res de ningú. I em venen a donar lliçons».

A més, li retreia a la col·laboradora de 'Sálvame' que no l'hagi tornat a trucar ni interessar-se per ella. «Ahir es va ficar en el directe perquè algú de Telecinco li ho va dir», va expressar.

«Simplement va ser per coaccionar el que fos a dir, perquè ni m'ha trucat ni m'ha escrit. Fa mil anys que no parlem, que agafin un telèfon i em truqui, no és tan difícil», l'atacava.

Per la seva banda, Belén intentava mantenir-se cauta i explicava el motiu pel qual s'havia distanciat de la reina del 'tiki tiki': «Jo estimo molt a Ylenia. És veritat que no m'agrada que digui que no li he trucat. I és veritat, hauria d'haver-la trucat».

«Em vaig ficar al directe, però ho vaig fer inconscientment. Li vaig enviar un àudio dient-li que no m'havia agradat gens el que havia dit i aquest matí li he trucat i no m'ho ha agafat», explicava als seus companys.

Així, ella atribuïa aquesta forta reacció de Ylenia al fet que «és una persona molt impulsiva, fa coses que després es penedeix, però no parlaré malament d'ella». I semblava tenir raó, ja que l'estrella dels 'realities' no trigava a recapacitar i demanar perdó.

Ylenia es disculpa després de carregar contra Telecinco

«Vaig desaparèixer perquè estava saturada i ho pagaria amb vosaltres. Després d'analitzar-ho molt, l'he acabat cagant igualment», li confessava a María Patiño a 'Socialité'.

Segons sembla, l'ex de Labrador està dolguda amb Telecinco, ja que mai es va sentir valorada durant el temps que va treballar per a la cadena. «A vegades necessites parar per assimilar el que ha passat i superar el dolor. Em pica molt més que a altres personatges, se m'hi ha menyspreat», admetia.

A més, remarcava que val més per a alguna cosa més que per a l'espectacle. «Tinc estudis, do de paraula, no entenc que se'm redueixi a un pallasso. Ho analitzo i m'adono que per a mi res i sí que li dono ales a altres persones». 

Després d'aquestes polèmiques declaracions i havent-hi reconegut que s'ha negat a agafar-li el telèfon a 'la princesa del poble', Belén sembla haver-se fet un tip de les seves sortides de to.

«M'ha trucat la redactora de 'Sálvame Diario' i Belén Esteban. No ho he agafat», insistia la valenciana.

Per la seva banda, Esteban acabava explotant en directe al plató del programa: «Ja està bé dels vídeos. Em vaig tirar la culpa i no ho havia d'haver fet», lamentava.

«Hi havia quedat amb ella el dijous, però rebo un àudio dissabte que em diu que s'anul·la la cita i em bloqueja», ha revelat molesta. «Fins després, Mari Carmen! He arribat al límit. Soc mare de la meva filla i de ningú més».

L'ex de Jesulín no entén què li passa a la seva amiga. «Estimo Ylenia, però no. Què t'he fet? Avui et dic de tot i demà et demano perdó, però la gent es cansa», li ha advertit.

«No vull parlar amb ella, jo el meu camí i ella el seu», ha remarcat. «El dia que em necessiti que em truqui perquè estaré. A Ylenia l'estimo i m'he barallat amb moltíssima gent per ella», ha conclòs.