Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores ja no es mossega la llengua: «Quina mandra que em fa»

Rocío Flores vol evitar un escàndol que podria acabar amb la seva imatge

Rocío Flores ha de fer front a un nou enemic que promet convertir la seva vida mediàtica en un infern: Alba Carrillo. La model és íntima amiga de Rociíto, així que no consent que la filla d'Antonio David es presenti com a víctima del drama.

La tertuliana ha renovat el seu contracte a 'El programa de Ana Rosa', de manera que haurà de seguir compartint cadena amb la seva mare. Carrasco segueix sent la defensora de l'audiència de 'Sálvame' i també protagonitzarà un altre documental sobre la seva vida.

Alba Carrillo està encantada del poder televisiu que ha adquirit la seva estimada excompanya i farà tot el possible per ajudar-la. De fet, van treballar juntes a 'Hable con ellas' i, des d'aleshores, són carn i ungla.

Rocío sempre ha estat molt prudent a l'hora de parlar dels temes que tenen a veure amb la seva mare, però ha perdut la paciència. Després de l'últim comentari de Carrillo, ha esclatat sense pietat i ha frenat l'atac en sec: «Quina mandra que em fa».

L'ex de Feliciano ha situat la jove en el punt de mira després d'afirmar que «a una mare se l'ha de defensar sempre». Lucía Pariente és concursant de 'Secret Story' i Carrillo s'ha passejat per tots els platós de Telecinco per donar la cara per ella.

La filla d'Antonio David ha criticat Lucía i Alba no ha trigat a tirar per terra el seu argument, acusant-la de no ser objectiva. «Filla, una miqueta de respecte a les mares: les hem de tenir en compte», ha declarat visiblement molesta.

Alba Carrillo enfonsa Rocío Flores: «No sé si saps de què es tracta»

Lucía Pariente ha tingut conflictes amb la model, la majoria televisats, però a l'hora de la veritat són inseparables. «Jo he de defensar la meva mare, no sé si saps de què es tracta», li ha dit a la col·laboradora d'Ana Rosa Quintana.

Aquesta frase deixa en evidència la nul·la relació entre Rociíto i la seva filla gran, cosa que ha fet molt de mal a tota la família Mohedano. La jove prefereix no entrar en polèmica i no alimentar el conflicte, ja que coneix el temperament del seu rival.

Rocío, probablement aconsellada per Antonio David, ha passat dels atacs per no donar protagonisme a Carrillo. No obstant això, el problema encara no està resolt i tot fa pensar que tornaran a enfrontar-se en els dies vinents.

Com que Lucía està concursa a 'Secret Story', la tertuliana haurà de comentar les seves gestes, cosa que despertarà un gran enrenou. L'ex de Fonsi Nieto pensa que la seva nova enemiga critica a Pariente «per fotre'm, perquè soc amiga de la seva mare».

Rocío Flores respon: «Es nota que no em coneix»

L'amiga de Rociíto ha acusat la col·laboradora de no tractar Lucía Pariente amb objectivitat per les seves rancúnies personals. Aquest atac deixa en evidència la professionalitat de Flores, ja que qüestiona la seva bona praxi com a comentarista.

«Que equivocada està, es nota que no em coneix. Però no tinc ganes de parlar-ne», respon la neta de «la més gran». En la nova etapa de la seva carrera televisiva, vol evitar els enfrontaments innecessaris i ja ha revelat quin serà el seu comportament.

«Si ella vol parlar, que parli, però no em dedicaré a contestar absolutament res del que pugui dir». Carrillo donarà resposta a aquesta declaració d'intencions en la seva pròxima intervenció a 'Sálvame'.

Fa uns dies va començar a treballar al programa de Jorge Javier, així que ara té més força que mai per combatre. Carrasco estarà molt agraïda de tenir tanta gent disposada a fer qualsevol cosa per defensar-la dels seus detractors.