Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban anuncia el seu futur lluny de la televisió

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha embarcat en una nova aventura professional

Belén Esteban ha sorprès a tots els seus seguidors en anunciar la possibilitat d'allunyar-se de la televisió i començar a viure una vida allunyada de l'opinió pública. La col·laboradora de 'Sálvame' li ha concedit una entrevista a la revista 'Semana', on ha explicat que ha optat per buscar alternatives laborals que van més enllà de la seva carrera davant de les càmeres i dels seus negocis amb els productes de decoració i les joies.

'Sabores de la Esteban', el nou negoci de Belén Esteban

Belén Esteban ha decidit endinsar-se en un nou projecte empresarial, i en aquesta ocasió s'ha decantat pel sector de l'alimentació, llançant la seva pròpia marca de productes alimentaris: 'Sabores de la Esteban'. La madrilenya ha posat en marxa aquest negoci per llaurar-se un futur allunyat de la televisió en el cas que arribi a necessitar-ho i perquè la seva filla pugui heretar-lo si tot funciona com a ella li agradaria.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No vull deixar la televisió, però cal pensar en el futur», ha assenyalat en l'entrevista en exclusiva que ha concedit per a la revista 'Semana'. Tot i que Belén Esteban vol seguir posant-se davant de les càmeres, no sap què és el que succeirà en uns anys i aquesta empresa podria ser el seu salconduit si ha d'allunyar-se de l'opinió pública.

Primers productes amb recepta pròpia

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat en l'entrevista que ha estat molt implicada en el procés de creació de 'Sabores de la Esteban'. Així mateix, ha assegurat que no ha comptat amb l'ajuda de cap companyia d'alimentació i que no ha prestat la seva imatge a una empresa aliena com ja ha pogut fer en altres ocasions. «Això és el resultat de molts mesos de treball, no ha estat un regal», ha assegurat la madrilenya.

A més, ha destacat que ha estat acompanyada en tot moment del seu marit, Miguel Marcos: «M'ha acompanyat sempre a tot i tinc gent que ha col·laborat amb mi que són molt bons amics». Els primers productes de 'Sabores de la Esteban' que veuran la llum són, per ara, el 'salmorejo' i el gaspatxo amb una recepta que era de la seva mare.

D'aquesta manera, Belén Esteban ha decidit reinventar-se després de la pandèmia i estrenar-se en un nou projecte laboral que, a més de la possibilitat que Andrea Janeiro tingui un futur assegurat, també podria suposar el primer pas per allunyar-se de la televisió i del món mediàtic.

Primer negoci després de llançar la seva línia de joies

'Sabores de la Esteban' arriba tan sols uns mesos després que la col·laboradora de 'Sálvame' llancés la seva pròpia línia de joies. Belén Esteban va llançar una «una col·lecció especialment dirigida per a la dona valenta i lluitadora, composta per anells, collarets i arracades fabricats amb materials de primera qualitat amb un acabat en or de divuit quirats», el passat mes de desembre. Una línia que va posar al mercat amb uns preus molt assequibles perquè, com ella mateixa va explicar a la revista 'Semana', volia que fossin complements que poguessin ser adquirits per molt pocs diners.

«La col·lecció em representa i em sento identificada amb ella, són joies que t'acompanyaran cada dia i que podran usar-se en qualsevol ocasió, espero que us agradin tant com a mi». Un negoci que va suposar un nou triomf empresarial i personal per a ella lluny del món mediàtic després d'haver tingut un repunt d'última hora en el seu negoci de les espelmes. I ara 'Sabores de la Esteban' podria suposar un nou avenç en aquest món per a la col·laboradora de 'Sálvame' fora de la televisió.