Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban, incapaç de perdonar el que va fer el sogre amb Andreíta abans de morir

Belén Esteban, atònita després que sortís a la llum la confessió que l'ha deixat enfonsada

Belén Esteban ha tornat a una certa normalitat en l'àmbit vital i professional després d'estar molt de temps en una cadira de rodes, a conseqüència de la seva caiguda al plató de Sálvame.

Per sort, aquest temps tan fosc ja ha quedat enrere i ara cada vegada la veiem aparèixer més pel plató de Telecinco. Això sí, ho fa amb ajuda d'una crossa i asseguda sobre una butaca més còmoda que les cadires que disposa el programa per a la resta de col·laboradors.

Belén Esteban ha tornat a la vida real i no se li escapa que en un reality de la cadena on treballa està participant un membre dels Janeiro. Un home que sap molts secrets sobre ella i sobre la seva filla Andreíta.

Belén Esteban, en xoc amb la confessió d'un familiar de Jesulín

El cas és que Víctor, el germà de Jesulín de Ubrique, ha sorprès tothom positivament des que va començar el reality rural Pesadilla en el paraíso.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
Víctor Janeiro ha fet parlar molt a 'Pesadilla en el paraíso'. | Mediaset
 

La veritat és que Víctor Janeiro ha destacat en aquests últims dos mesos pel seu paper. I gairebé sempre evita el conflicte artificial, una cosa que valora positivament l'audiència del programa.

En els últims dies, el germà de Jesulín es va sincerar i ha parlat de certes coses sobre la família que estaven guardades en un bagul, però ha arribat el moment que tota Espanya les conegui.

Belén Esteban ha vist que el torero també té un costat sensible i l'ha sabut explotar durant aquesta primera part del reality. Aquest ha fet saber al seu gran confident, Israel Arroyo, alguns moments difícils de la seva vida, com ara els que va viure amb la dolorosa mort del seu pare Humberto.

Belén Esteban, atenta al que explica Víctor Janeiro al reality rural

Amb la veu tremolosa, el participant de Pesadilla en el paraíso confessa que de vegades sent la presència del seu pare i que es manifesta d'una manera o altra. «Hi ha dies que sembla que hi és», sentenciava el germà de Jesulín.

Muntatge de Víctor Janeiro i Belén Esteban
Víctor Janeiro ha fet unes declaracions que han sorprès Belén Esteban. | CatalunyaDiari
 

Recordem que fa poc més de dos anys, Humberto Janeiro moria, deixant desolat tot el clan Ubrique. Belén Esteban ha vist com Víctor recordava els motius que van provocar que el seu pare se n'anés abans d'hora.

«Era diabètic, tenia una úlcera a la cama, però li posaven un antibiòtic que li curava la cama. Però això li estava perjudicant els ronyons», explicava.

El germà de Jesulín se sincera com mai ho havia fet

La veritat és que el torero va exposar que el seu pare seguia tenint pols quan va morir, encara que els metges li van aclarir que no era cert. El que sentia el torero era el marcapassos del seu pare, que seguia funcionant dins del seu cos.

Víctor Janeiro rep la visita de la seva mare, Carmen Bazán, a Pesadilla en el Paraíso
Víctor Janeiro, més sensible que mai a 'Pesadilla en el paraíso'. | Telecinco
 

D'altra banda, la seva dona, present al plató durant moltes de les gales de Pesadilla en el paraíso, ha estat la gran defensora de Víctor Janeiro durant tot aquest temps. Sempre que un concursant carrega contra el germà de Jesulín, la periodista surt ràpidament a defensar-lo.

En aquest cas, Beatriz Trapote també ha parlat d'Humberto Janeiro i va recordar amb tristesa que no va poder veure amb vida Brenda, la seva tercera filla.

«Estant embarassada de la meva filla vam anar a l'UCI i li vaig dir que si sabia que tindria un net o una neta. Ell es va posar tan content que amb prou feines podia parlar», va revelar al plató la dona de Víctor Janeiro, mentre veia parlar el torero sobre un dels moments més emotius de la vida.

Allà es va demostrar com li importaven alguns dels seus nets a Humberto i el poc cas que li va fer als altres, com a la seva neta Andrea. Un menyspreu que sempre ha fet enfadar molt a Belén Esteban.