Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban ja sap com enfonsar a la seva gran enemiga a Telecinco

Belén Esteban ha decidit no quedar-se de braços plegats davant les acusacions

Belén Esteban, que acaba de concedir una entrevista repassant els seus últims deu anys, està travessant uns dies complicats per la picabaralla amb una altra famosa. Ens estem referint a Alicia Senovilla, que ha carregat de manera inesperada contra ella. I davant d'aquesta situació, ha decidit no quedar-se de braços plegats.

En concret, després de veure que la presentadora l'ha titllat de desagraïda, entre altres coses, ha tret a la llum una cosa que l'enfonsa. Es tracta d'una prova gràfica, que deixa constància que està mentint. D'aquesta manera, Belén l'ha deixat seriosament en dubte davant del públic.

Belén Esteban, víctima dels atacs d'Alicia Senovilla

La mare d'Andrea Janeiro ha vist durant aquests dies, que és evident que hi ha una mala relació amb Alícia, amb qui va treballar fa anys. Ha passat quan aquesta l'ha acusat d'haver silenciat Jesulín durant molts anys parlant constantment i més alt. Però és que, a més, l'ha titllada de ser-ne una desagraïda, que va ser la que la va descobrir.

Belén ha vist que fins i tot ha sortit a la llum que el marit de Senovilla, Erasme, dona suport el testimoni de la presentadora. Així, ha explicat que el seu ex va salvar la vida a Esteban. Pel que sembla, ho va fer quan es va adonar que estava patint una baixada de sucre i va avisar els metges.

És més, la col·laboradora de 'Sálvame' ha vist que tots dos han arribat a ressaltar que amb ella era difícil treballar.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
Belén Esteban ha vist a Alicia Senovilla i al seu exmarit carregar contra ella | CatalunyaDiari

Belén Esteban 'enfonsa' la seva enemiga

La dona de Miguel Marcos ha decidit respondre a tot el que ha dit d'ella a tots els que van ser-hi matrimoni. Dies enrere va afirmar que a ella ningú no l'havia salvat de res i que l'Alícia no era qui l'havia descobert com a col·laboradora de televisió. I ara, després d'escoltar el que havia dit Erasme, ha decidit tornar a respondre i fins i tot a desmuntar-los.

Belén ho ha fet manifestant: «Jo feia 15 o 16 anys que no parlava amb una persona, a qui dono les gràcies encara que no diré el seu nom. I ahir ho vaig fer, perquè em va enviar una imatge meva del dia que suposadament em va salvar la vida Alicia Senovilla. És mentida, no me la va salvar ella».

Imatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
Belén Esteban ha ensenyat una prova inesperada que desmenteix a Alicia Senovilla | Catalunya Diari

Tot seguit, ja que no ha volgut mostrar la fotografia a tot el públic pel complicat del moment que capta, se l'ha ensenyat a Jorge Javier. Ho ha fet perquè ell pugui veure que el que diu és cert. Mentre aquest la veia, ha explicat: «És a Antena 3 i, com veuràs, jo estic amb metges, amb sèrum i amb una persona que tothom coneixem».

D'aquesta manera, ha deixat clar que Senovilla no estava amb ella i, per tant, no va ser qui va evitar mals grans. Fins i tot ha exposat que la persona que la va trucar li ha explicat el que va passar a fons. I li ha dit «el paper que va fer la dona de Jesús Hermida, Begonya, quan em va donar aquesta baixada de sucre, així que des d'aquí et dono les gràcies».

En aquest punt, Esteban ha vist que Kiko Hernández li ha fet una pregunta crucial. Li ha manifestat: «Si l'Alícia no estava en aquell moment com mostra la foto, per què 20 anys després diu que et va salvar la vida?». I ella ha respost molt clarament: «Perquè necessita sortir a la tele, encara que estigui treballant a Castella-la Manxa».

«Jo en cap moment he dit que ella sigui mala persona». I Jorge Javier ha interromput per dir: «No ho has dit, però ho penses?». Al que ha contestat: «Sí i et diré el perquè».

Belén Esteban la considera mala persona

Tot seguit, Belén ha afegit: «Ha tret a la llum una història que va passar fa 20 anys i ella no va ser qui em va descobrir, perquè sembla que sóc la tomba de Tutankamon i m'ha de descobrir. A mi, em va descobrir una productora, Martín Gala, a través de Mario i Chelo Montesinos. Senovilla treballava com a presentadora i jo com a col·laboradora».

«Amb mi ella va ser bona gent, però ni em va descobrir ni va ser la meva germana. Però que després de tants anys, que cada cert temps, tregui un tema meu... A més, amb altres companys, com Antonio Sánchez Casado, va ser dolenta».

De la mateixa manera, sobre les paraules d'Erasme recolzant la seva exdona també ha estat molt contundent. Belén ha dit: «Quan la gent no té feina i ha d'estar compartint pis, s'ha d'agafar qualsevol cosa. De vegades, has de fer coses de les que no et pots sentir orgullós i aquesta n'és una».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!