Imatge d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana perdona, per fi, la dona que la va trair

Ana Rosa Quintana s'ha retrobat en un esdeveniment molt especial amb una persona del passat que li va fer molt de mal

Ana Rosa Quintana és una de les periodistes més seguides als mitjans de comunicació. En efecte, el seu programa és un dels més vistos durant el matí i un dels més influents en el seu públic. No obstant això, fa poc va patir un canvi a la graella que va capgirar tots els seus plans.

La comunicadora ha viscut el 2022 com un any clau a la seva vida. Ana Rosa Quintana estava millorant del càncer de mama que patia des de feia mesos, quan en la seva absència la cadena patia grans canvis. La seva companya de treball, Sonsoles Ónega, se n'anava a la competència amb un programa que ara és líder a les tardes.

Ana Rosa Quintana mai s'ha pronunciat sobre aquest succés. Sempre ha volgut guardar silenci i fer callar qualsevol mena de rumor. I és que aquests canvis no només l'ha afectat professionalment, sinó que també personalment. Des d'aleshores, les xerrameques sobre possibles picabaralles entre elles van agafar molta força, fins ara.

Ana Rosa Quintana a la gala
Ana Rosa Quintana va enlluernar amb el seu 'look' a la gala on es va trobar amb la seva excompanya | GTRES

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les periodistes han coincidit en un esdeveniment molt especial, on s'han reunit les dones més influents del nostre país. I elles no podien faltar. Ana Rosa Quintana i la seva excompanya van ser protagonistes d'un retrobament al qual tothom va estar atent. Totes dues, com esmentàvem, van anar a la Gala 'Las Top 100 Mujeres Líderes de España'. Aquesta trobada va estar protagonitzada per dones tan notables com Cruz Sánchez de Lara, editora de MagasIn, i Eva González, que presentava la gala.

Ha estat la primera vegada que les dues periodistes s'han vist les cares en públic. El primer després de l'abandonament de Sonsoles de Mediaset i Unicorn, la productora d'Ana Rosa Quintana. I és que molts es preguntaven si hi havia un conflicte entre totes dues, però aquesta trobada ha servit per desmentir qualsevol indici de malestar.

«Va ser el comiat més llarg de la meva vida»

Així ho ha confirmat la revista Diez Minutos, la qual afirma que totes dues s'han retrobat. Segons relaten, tot va passar molt cordialment, arribant a estar juntes fins i tot en dos moments. El primer va tenir lloc quan es van fer la foto grupal a l'escenari de la gala.

Més tard van estar parlant a l'entrada del teatre on va tenir lloc la gala. Per a totes dues ha estat una trobada molt afectuosa. El fet de treballar per a cadenes que són de la competència no vol dir que la seva relació sigui dolenta. De fet han estat vistes soles i es van arribar a desitjar soles.

«Ho vaig dir a Paolo Vasile i va ser el comiat més llarg de la meva vida. I és que el tinc en un altar perquè va ser ell qui em va donar l'oportunitat que m'ha permès ser avui aquí». Va comentar al seu moment Sonsoles sobre la seva marxa.

Ana Rosa Quintana, mentre estava rebent tractament contra el càncer, es va acostar al plató de 'Ya son las ocho' per conversar amb ella. S'han intercanviat paraules d'afecte i de molta bona sort en aquest nou camí per a la seva excompanya.