Imatge d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin viu amb una dona que no és Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin vol refer la seva vida com més aviat millor

No és cap secret que Iñaki Urdangarin no passa per un bon moment. Mentre espera que el seu divorci amb la infanta Cristina es faci efectiu, l'exduc de Palma ha de continuar afrontant polèmiques. Per començar, les seves exigències com a membre de la família reial, entre les quals hi havia pogut comptar amb la protecció d'una escorta privada.

Un luxe amb què ja no podrà comptar, encara que la seva dona sí que es veu obligada a passar-li una pensió de fins a 8.000 euros. Tot, amb la intenció que Iñaki Urdandarin es mantingui en silenci i no destapi els draps bruts de la família reial. I és que fins i tot hauria rebut una oferta de diversos milions d'euros per publicar les memòries.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin passejant
El divorci d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continua penjant d'un fil. | GTRES

Ara, tot se centra en com serà la nova vida d'Urdangarin lluny de la Zarzuela i al costat de la nova parella, Ainhoa Armentia. Tot indica que l'encara cunyat del rei Felip no passa per un bon moment econòmic, i per això fins i tot estaria veient-se obligat a viure amb la seva mare. Detalls que ha proporcionat el seu advocat, Mario Pascual Vives, que ha volgut posar fi a les diverses polèmiques relacionades amb el defensat.

«Hi ha una certa obsessió que és lògica en signar els papers», deia sobre el divorci d'Iñaki Urdandarin amb la infanta Cristina. «Ha passat un any i durant aquest any sense signar cap document s'ha hagut d'arribar a acords a la parella sobre moltes qüestions i no ha calgut cap document», aclaria.

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Iñaki Urdangarin rebria una paga de la seva exdona. | GTRES

Així, deixava a l'aire la possibilitat de la signatura dels papers, sense voler entrar en més detalls ni proporcionar una data en concret per al procediment. Tot i que l'advocat sí que passava a confirmar que la parella havia adoptat «acords de convivència, funcionament sobre els fills i altres qüestions».

Iñaki Urdangarin travessa un mal moment

«Crec que això sens dubte ha funcionat o ha de funcionar. Per tant, em permeto suggerir que la signatura de papers no ho considero una cosa fonamental», expressava. Vives insistia que per a Urdangarin «hi ha un tema que per a ell és rellevant. És la possibilitat efectiva de poder trobar una feina, una activitat que l'ompli tots i cadascun dels dies».

És a dir, que Iñaki Urdandarin estaria molt preocupat per poder trobar una feina, cosa que de moment no té a causa de la seva condició. «Ara per ara, fins on sé, encara no s'ha pogut aconseguir. Ell em transmet aquesta preocupació», al·legava.

«Jo diria que, per obvi que resulti, haver estat gairebé tres anys a la presó afecta sens dubte. M'atreveixo a dir que afecta negativament», assenyalava directament Vives. I és que tot i que l'excunyat de Letícia ha intentat refer la seva vida,  queda clar que no és gens fàcil.

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin ja fan vida de parella. | GTRES

«Dins aquests elements, la vida professional ajuda molt a poder avançar».  La situació és tan  delicada que s'ha vist obligat a viure amb la seva mare, per evitar altres despeses.  «Crec que viu a casa de la seva mare i és una possibilitat que no  li genera un cost especial. Més enllà d'això, no sé de què viu ara», assegurava l'advocat.

D'altra banda, la principal interessada a posar fi a aquest drama és la infanta Cristina, que fins i tot es planteja tornar a Espanya. De fet, l'únic que la lliga a Suïssa és la seva filla Irene, que està acabant els estudis i ben aviat haurà de definir el futur professional. A més, també estaria molt preocupada per com la separació ha arribat a afectar els fills, que ja fan les seves pròpies vides molt lluny de casa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!