Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carla Barber.

Carla Barber: el seu accident i qui és el seu xicot verdader

Carla Barber explica l'accident que va patir mentre esquiava i coneixem la parella amb qui tindrà el segon fill

Carla Barber amb només trenta-u anys és model, doctora i influencer en xarxes socials com Instagram, on ja té un milió de seguidors. Abans de ser doctora, va optar a Miss Món el 2011, encara que no va aconseguir guanyar, es va obrir pas a un nou món on podria triomfar. El 2015 va guanyar el títol de Miss Espanya i el 2016 va participar en una edició del programa de 'Supervivientes', encara que va ser la primera expulsada.

L'accident que va tenir Carla Barber

El 2021 la borrasca Filomena va arribar a Espanya i va sorprendre gran part del país amb fred i nevades. D'una banda, vam poder sortir als carrers i gaudir d'aquesta experiència que molts de nosaltres no havíem viscut abans. Però també va provocar accidents a causa del perill que impliquen aquestes nevades.

Aquest va ser el cas de Carla Barber, que va anar a Baqueira Beret amb la seva parella del moment, Diego Matamoros. Tots dos van sortir a esquiar i a gaudir de les petites vacances, fins que Carla Barber va patir un accident mentre practicava l'esport.

Carla Barber i Diego Matamoros
Carla Barber i la seva exparella, Diego Matamoros. | EUROPAPRESS

La van portar a l'hospital d'urgència i van veure que el mal era pitjor del que semblava. Carla Barber es va fracturar la tíbia i va haver de ser operada. Va informar tots els seus seguidors del fet a través d'Instagram i va compartir en tot moment el procés de recuperació:

«Hola els meus nois, ahir a la tarda vam tornar a Madrid. Vaig tenir un accident a pista i estic amb la tíbia fracturada a l'hospital. Em fa molt de mal, però gràcies a déu estic bé», va explicar al seu compte d'Instagram.

«Aquesta tarda m'operen la cama i en un parell de dies, si tot va bé, podré tornar a casa. Estic animada i amb ganes de recuperar-me aviat. Lamentablement, no podré treballar d'aquí a unes setmanes, però tornaré amb més ganes que mai. Tinc moltes novetats i cosetes que explicar-vos», va afegir.

A través de les seves històries d'Instagram, Carla Barber va explicar el que havia passat: «Just en l'última baixada, quan acabava d'esquiar per tornar a Madrid, vaig caure. Un dels esquís em va colpejar en sec contra la cama esquerra, just per sota del genoll», va començar narrant.

«La meva primera reacció va ser aixecar-me per seguir esquiant, però em vaig adonar que no podia. Em va recollir un esquiador de l'equip d'emergència amb llitera i em van portar al centre mèdic, on em van fer una radiografia», va explicar.

«Em van enviar a l'hospital de Viella. Allà em van posar una fèrula de guix per immobilitzar la cama, i vam posar rumb a Madrid. La cama m'anava fent cada vegada més mal», va concloure així Carla Barber la seva història.

Qui és la parella de Carla Barber

Després de la ruptura que Carla Barber va tenir amb Diego Matamoros, la model no tenia pensat tornar a enamorar-se. No obstant això, va conèixer un home a través d'uns amics en comú i la connexió va ser immediata. Tant és així que ja fa dos anys que estan junts.

La nova parella de la model preserva el seu anonimat al món en línia i prefereix portar una vida discreta. Així i  tot, Carla Barber ha revelat alguns detalls de l'home de la seva vida. Joseph és d'origen francès i treballa a una empresa relacionada amb la indústria de la farmacèutica. L'amor entre ells és molt gran i tenen dos fills.

El gran dels fills de Carla Barber i Joseph es diu Bastián i el petit encara no ha nascut, de manera que no sabem detalls. Carla Barber va sorprendre tothom en revelar que tornava a estar embarassada, en haver donat a llum fa no més de seixanta dies. La parella espera amb moltes ganes el segon fill i desitgen amb molta força ampliar la família.

Però no tot ha estat un camí de roses, ja que el 2021 Carla Barber va ser diagnosticada amb síndrome de Brugada. Aquesta malaltia coronària no té cap mena de tractament i va ser la raó per la qual el seu besavi va perdre la vida. Això va ser un cop dur que canvia completament la dinàmica de Carla, però Joseph sempre li ha donat tot el seu suport.

L'Instagram de Carla Barber

Carla Barber ja compta amb un milió de seguidors a Instagram i el contingut que publica és de gran interès. La doctora especialitzada en estètica publica al seu perfil informació sobre la cirurgia plàstica. A més, aprofita per promocionar cursos i clíniques que es troben a l'àrea de València, Las Palmas de Gran Canària i Madrid. Pel que fa als cursos, Carla Barber promociona les ofertes presencials i les classes virtuals a la seva pàgina web.

I no només això, el contingut va més enllà d'informació sobre cirurgia i estètica. Al seu Instagram també comparteix la seva vida diària, les rutines que segueix i les coses al seu dia a dia per les quals té una gran passió.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!