María Patiño

María Patiño s'emociona en confirmar l'última hora sobre Belén Esteban

María Patiño confessa que la seva companya té alguna cosa que ella desitja

María Patiño s'ha emocionat en directe després de confirmar el que tothom ja sabia de la seva companya, Belén Esteban. I és que tot apunta que 'la princesa del poble' té una cosa que la presentadora desitja amb totes les seves forces.

Aquesta setmana està sent una mica complicada per a la de Paracuellos. Fa uns dies, la guerra entre ella i Alicia Senovilla es va afluixar després de les polèmiques declaracions que aquesta professional de la comunicació va manifestar a la seva última entrevista.

I és que, tal com va relatar la companya de professió de María Patiño, no guarda gaire bon record del temps que va estar treballant amb Belén.

Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament
María Patiño fa una inesperada confessió | GTRES

A més, i després de qualificar la tertuliana de «desgraciada», Senovilla va assegurar que sap coses de la seva vida privada i que no té cap problema a compartir-les públicament.

Ara, i lluny de posar fi a aquesta polèmica, María Patiño i la resta de col·laboradors de 'Sálvame' han dedicat part de la seva última emissió a comentar totes les novetats sobre aquest enrenou.

Però, sens dubte, el que més ha cridat l'atenció han estat les paraules emotives que li ha dedicat la presentadora a la seva estimada amiga i companya de feina.

María Patiño no pot contenir les llàgrimes

María Patiño està passant per un moment delicat a la seva vida i això és una cosa que ha deixat entreveure durant l'última emissió de 'Sálvame'.

El programa ha aprofitat part de la tarda a comentar l'últim dard enverinat que Alicia Senovilla ha dedicat a l'Esteve. I és que, una de les coses que li retreu és la poca paraula que va tenir la de Paracuellos en relació amb la seva separació.

Segons ella mateixa ha confessat, la primera vegada que va entrevistar l'amiga de María Patiño, li va dir que era «la primera i l'última vegada que parlava de Jesulín», cosa que després no va complir mai.

Va ser en aquest moment quan la presentadora de 'Sálvame' li ha cedit el torn a la seva companya per conèixer quina és la seva opinió sobre això.

Però, davant la negativa de Belén a pronunciar-se, María Patiño ha volgut deixar clar a la tertuliana que, «com a presentadora, la meva obligació, tant com a col·laboradora com sent amiga teva, és ficar-te els dits perquè parlis».

A continuació, la conductora ha volgut valorar una de les virtuts que té la seva companya: la sinceritat i la naturalitat amb què tracta els temes.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
La companya de Maria Patiño no vol parlar sobre el conflicte amb Alicia Senovilla | CatalunyaDiari

«Sé que tens alguna cosa bona, que encara que sempre em dius que no, acabes explicant-ho tot. L'únic que puc fer professionalment, és donar-te les gràcies perquè et fiques de vegades en embolics, precisament perquè comparteixes coses que, fins i tot, hi ha vegades que va en contra teva».

Després d'aquestes paraules d'agraïment, María Patiño no ha pogut evitar emocionar-se al confirmar públicament una dada molt personal de Belén Esteban.

I és que, tal com ha assegurat la presentadora, 'la princesa del poble' és una de les cares més estimades de tot Telecinco.

Primer pla de María Patiño plorant
María Patiño s'emociona en directe | Telecinco

«Tu vas pels passadissos d'aquesta casa… I tant de bo a mi tothom m'estimés com t'estimen, ha assegurat María Patiño, amb la veu entretallada i amb llàgrimes als ulls.

«Avui estic molt sensible, és que estic… És que avui tinc un dia capgirat», ha assegurat a continuació, mentre que Adela González li donava una sentida abraçada en adonar-se del que estava passant a la seva companya.

En un intent per animar a Maria Patiño, l'altra presentadora de 'Sálvame' ha demanat a la direcció del programa que posessin a tot volum 'No deixis de somiar', la cançó que La Fàbrica de la Tele li ha assignat a la gallega.

«No, no, fes-me cas, si us plau. Dona'm una abraçada, vull una abraçada només», li ha demanat a Adela González en un intent per calmar les emocions.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!