Foto de la reina Letícia.

'Supervivientes' fa tremolar la reina Letícia: l'oferta que ho canvia tot

Letícia, alerta davant d'una situació que posaria en risc la seva intimitat i la de la seva família

'Supervivientes', després d'una llarga promoció per part de Telecinco, arrenca avui, dijous 2 de març a les 22.00 hores. Una edició que anuncia força novetats, començant per la persona que des d'Hondures estarà al costat dels concursants, Laura Madrueño. La llista de participants, segons ha transcendit, va estar a punt de comptar amb un supervivent que hauria posat en perill la mateixa reina Letícia.

Telecincoja ho té tot preparat perquè els nous supervivents saltin, com ja és tradició, des de l'helicòpter. Seran 17 els concursants que participin en aquesta edició. Entre els més populars: Gema Aldón, Raquel Mosquera, Adara Molinero o la parella d'Isa Pantoja, Asraf Beno.

Letícia descobreix el fitxatge estrella que hauria revolucionat la Zarzuela

No obstant això, hi ha un nom molt conegut que no és a la llista de participants i podria haver viatjat també a Hondures. I és que, hauria resultat sorprenent veure Jorge Bárcenas, qui fos parella de Victòria Frederica, realitzant les proves de supervivència amb els seus companys.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Muntatge reina Letícia i Victòria Frederica
Letícia en tensió davant la possibilitat que l'ex-xicot de Victòria Frederica parlés de la seva família | Catalunya Diari

L'ex-xicot de la neboda de la reina va estar en negociacions amb la productora per a la seva participació en el 'reality'. De fet, el DJ es va reunir fins a tres vegades amb els responsables, unes negociacions que avançaven lentament, arribant fins i tot a pactar el que Jorge explicaria sobre la filla de la infanta Elena.

Les converses seguien el curs fins que, arribat un moment, les negociacions van fracassar fonamentalment per motius econòmics. Bárcenas sabia que el seu fitxatge seria el reclam més gran de l'edició i va voler treure rendibilitat demanant el doble de 'caché' del qual al principi li van proposar.

El cas de Jorge Bárcenas recorda el de Rocío Flores, ja que el seu 'caché' li va impedir participar en 'Supervivientes 2019'. La quantitat de diners sol·licitats per la filla de Rocío Carrasco era incompatible amb la d'Isabel Pantoja, que sí que va concursar en aquella edició. Llavors, Rocío va haver d'esperar, i el 2020 es va convertir en una supervivent més.

Victòria Frederica i el seu xicot
Letícia estaria molt inquietada perquè Jorge Bárcenas podria haver explicat moltes intimitats | GTRES

No és la primera vegada que Mediasetcompta amb algun nom proper a la Família Reial: Ignasi de Borbó, model i nebot llunyà del rei d'Espanya, va anar a 'Supervivientes'. Juan Alfonso Milà, un cosí bastard del marit de Letícia, va participar en 'Pesadilla en el Paraíso'. Blanca de Borbó, filla de Leandro, un altre descendent bastard d'Alfons XIII, va participar a 'Acorralados'.

Amb tot, el personatge més proper als membres de la Família Reial hauria estat sens dubte Jorge Bárcenas. Sí, perquè el DJ podria haver donat suculents detalls de Victòria Frederica i segur també del seu germà Froilà.

Bárcenas només ha concedit una entrevista en tot aquest temps

Tres anys de relació amb la neboda de Felip i Letícia podria haver donat molts minuts de glòria al concursant. L'ex de Victòria Frederica només ha concedit una entrevista i va anar l'any passat a 'Viva la Vida'. Bárcenas va parlar amb José Antonio Avilés i va respondre preguntes sobre la seva antiga parella.

Victòria Frederica i el seu xicot
La neboda de la reina Letícia i Jorge Bárcenas van ser parella durant tres anys | GTRES

Sense esmentar-la expressament, el DJ va confessar ser romàntic i detallista amb les parelles. A més va afirmar guardar bona relació amb les persones que han estat importants a la seva vida. Una xerrada en què Bárcenas es va mostrar emocionat sobretot quan es va referir a la seva mare: «La meva mare és el meu gran suport i és molt important, hi és sempre».

Una entrevista en què Jorge va deixar entreveure que no passava per un bon moment i que buscava centrar-se en si mateix i la seva feina. «Tinc tanta feina, tants viatges, tant no parar de compromisos professionals, no tinc temps per parar-me a pensar. Estic molt centrat a la meva carrera», reconeixia.