Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne es queda mut en confirmar-se la notícia més sorprenent

Bertín Osborne no s'esperava que passaria això

Bertín Osborne ha estat un dels presentadors i cantants espanyols més reconeguts al nostre país. El madrileny va començar a treballar a la petita pantalla interpretant una telenovel·la a Mèxic i va fer un salt a la fama quan va ser contractat per la cadena Telecinco.

'Contacto con tacto' va ser el primer espai presentat per Bertín Osborne que el va convertir en un dels presentadors més populars. Però, a més a més de ser comunicador, també ha fet diverses coses que l'han portat a ser tan reconegut. Aquesta, per exemple, el porta directament a la capital castellanolleonesa.

Bertín Osborne i la seva estreta relació amb Valladolid

Tot i haver estat conegut com un dels presentadors i cantants més top d'Espanya, Bertín Osborne s'ha fet notar després de diversos projectes. Entre ells, la inauguració d'un bar a Valladolid fa set anys.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Muntatge amb la foto de Bertín Osborne i la del bar de Valladolid
Bertín Osborne i el seu bar de Valladolid: 'El rincón de Bertín' | Catalunya Diari

Bertín Osborne va inaugurar un bar a la capital castellanolleonesa amb el nom 'El rincón de Bertín'. Un establiment que prometia ser tot un èxit, i que va ser així. Durant l'època en què va estar obert al públic, molts van ser els que van passar-hi a prendre's alguna cosa.

Però, més tard, després de set mesos, Bertín va decidir tancar-lo. Mentrestant, a la porta del local es podia llegir la frase «es traspassa per canvi d'ubicació», una localització que mai es va arribar a saber.

Cap dels consumidors habituals del bar va saber mai res més respecte al tema. Per tant, va quedar al bagul dels vells records el tema, sense tornar a ser esmentat.

La segona vida d''El rincón de Bertín'

Després d'haver decidit Bertín Osborne tancar el local, una nova empresària va decidir donar-li una segona vida. Així, es va reobrir un nou bar amb el nom d''El paraíso de Dani'. Passat un temps, aquest nou projecte tampoc va durar, i, igual que 'El rincón de Bertín', va tancar les portes.

Imatge del bar de Bertín Osborne de Valladolid
El bar de Bertín Osborne de Valladolid, 'El rincón de Valladolid' | GOOGLE MAPS

Posteriorment, 'el obrador Espiga Latina' va ser un altre dels noms amb què van encunyar el bar de l'intèrpret. Una parella estrangera va decidir apostar per obrir les seves portes, però finalment no va superar els dos mesos.

Tot i que semblava ser un local abocat al fracàs, avui mateix té les portes obertes al públic. Es tracta d'un forn i cafeteria anomenat 'El Maná'. És una mena d'obrador regentat per una colombiana establerta a Espanya que es diu Mabel.

En una entrevista concedida a El Español, Mabel ha afirmat: «fa 16 mesos que som aquí. Vam obrir l'octubre del 2021. Quan vaig muntar això no sabia que en aquest local hi havia tingut un bar Bertín Osborne».

A això ha afegit: «m'ho van comentar els clients nadius quan van començar a venir,  però mai m'han dit si se'l veia molt per aquí o com era». «És més, jo al principi no sabia qui era, però quan vaig començar a buscar i el vaig veure... Per mi sempre ha estat un honor. Quina casualitat que ara justament hi siguem nosaltres».

 

Els tresors de Bertín Osborne

Tot i que l''El rincón de Bertín' ha passat per diverses mans, actualment no ha canviat gairebé gens. Mabel ha assegurat que la distribució no ha canviat notablement, i que la barra continua estant on era.

A més, l'actual propietària conserva diverses coses amb què Bertín Osborne va voler decorar el seu negoci. «Als banys encara hi ha algunes frases de les cançons de Bertín i un quadre d'un cavall que també va posar ell i que els clients continuen reconeixent», ha dit.

Cal esmentar que Mabel mai ha coincidit amb Bertín i ha aclarit que per a ella «seria un honor». «A mi m'encantaria perquè va ser ell qui va obrir aquest local i seria una cosa molt bonica».