Imatge de Jorge Javier Vázquez seriós

La xicota d'un concursant de 'Supervivientes 2023' explica la veritat

La parella del participant de 'Supervivientes 2023' ha fet una confessió inesperada

'Supervivientes 2023' ha conformat un càsting de concursants molt variats quant a edats i professions. Entre aquests hi ha Asraf Beno, el xicot d'Isa Pantoja, que també va participar fa anys al 'reality'. Ara, Isa no el té al costat. Per això, ha acabat explicant una situació que ha deixat tothom perplex.

Ella no només ha explicat que troba a faltar el seu promès, també que té un seriós problema que està intentant superar sense ell. Ho està afrontant com pot, mentre 'Supervivientes 2023' ja ha començat amb les seves corresponents polèmiques.

 

'Supervivents 2023' la fa enfrontar-se a la seva por

El 'reality' de supervivència ha donat l'oportunitat a Asraf de convertir-se aquest any en concursant. Ell ha acceptat encantat, ja que fa temps que li feia molta il·lusió viure aquesta experiència. Isa li ha mostrat suport en tot moment, tot i que per dins sent que la seva marxa no li anirà bé.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El que ha passat és que en començar 'Supervivientes 2023', la jove s'ha hagut d'enfrontar a un dels seus problemes més grans. Ens estem referint que pateix amaxofòbia, que és la por de conduir.

A través de les xarxes socials ha fet conèixer aquesta situació que l'angoixa i que ha d'abordar. Ho ha de fer perquè ara no hi és Beno perquè sigui qui porti el cotxe.

Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda
Mentre Asraf està vivint l'experiència de 'Supervivientes 2023', Isa afronta el seu temor més gran | Europa Press

Ha revelat que el que li crea més angoixa és circular per la ciutat i, sobretot, anar a recollir el seu fill a l'escola. L'aclapara aquesta última situació per la quantitat de cotxes que hi ha i per haver de trobar aparcament.

Això sí, sembla que Isa està 'progressant' adequadament en aquest sentit, ja que a les xarxes ha revelat que està fent passos importants. Ha explicat en un vídeo: «Ahir vaig arribar de Madrid aquí, a El Puerto de Santa María. I vaig haver d'agafar el cotxe a Madrid, és més, un que no és meu i que és més alt que el que tinc».

«Per mi, era raret, però bé. I també vaig agafar el cotxe d' El Puerto de Santa María a Sevilla. Així, doncs, puc dir que he superat la por a la conducció, tot i que encara li tinc una mica de respecte, i sempre és important tenir-ne».

A això hi ha afegit un missatge molt positiu: «La veritat és que m'estic deixant anar. A totes les persones que sentin la mateixa por que jo a conduir, perquè han estat temps sense fer-ho, dir-vos que si jo he pogut, vosaltres també».

 

'Supervivientes 2023' està fent que ho passi malament

Des que 'Supervivientes 2023' va decidir comptar amb Asraf, Isa s'ha sentit contenta per ell, però trista per si mateixa. Així ho ha explicat aquests dies passats, en què el seu xicot ha agafat l'avió cap a Hondures. A 'El programa de AR' , on treballa, no ha pogut evitar emocionar-se en pensar que estarà molt de temps sense veure'l.

Ha afirmat: «Jo ara mateix ho veig tot negre. Quan sigui a casa meva és quan m'adonaré que ell no hi és. Suposo que seran els primers dies fins que comenci 'Supervivientes', perquè llavors ja el podré veure a la televisió».

«Jo tinc la meva família, entre Cantora, Sevilla i les Canàries, però amb qui visc és amb Asraf i amb Alberto. Aleshores, jo trobo a faltar tothom amb qui tinc convivència que és amb ells. I ara que ell no hi és ho noto un munt, sobretot, perquè ell és la part més normal que tinc a la meva vida».