Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda

Sorpresa per la petició en directe de Sandra Barneda a Telecinco: «I per què no?»

Sandra Barneda no es talla i llança una petició que afectarà la cadena

Aquesta setmana, una de les presentadores més 'top' del moment ha decidit sortir del seu guió i ha sorprès tothom. Acostumats al saber estar i a la formalitat tan característica de Sandra Barneda, la periodista ha fet que tothom quedi impactat.

Així és, perquè la presentadora ha fet una espontània petició en ple directe davant de la càmera. Un acte que ningú s'esperava i que afecta directament als directius de la cadena. Però, quina mena de petició haurà sol·licitat?

L'espai televisiu més canyer que presenta Sandra Barneda

Sandra Barneda s'ha convertit en una de les cares televisives més conegudes del nostre país. I malgrat la seva llarga trajectòria professional, ser presentadora d'un dels programes més canyers també l'ha ajudat a fer un altre petit salt a la fama.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

'La isla de las tentaciones' continua sent un dels formats més comentats a través de les xarxes socials després de la seva dinàmica. Telecincoha tornat a apostar per aquest 'reality' en què cinc parelles viatgen a una illa de la República Dominicana. Un cop allà, es divideixen en dues viles en què diversos solters i solteres els hauran de temptar.

Foto dels concursants de 'La isla de las tentaciones 4'.
Foto dels concursants de 'La isla de las tentaciones 4' | Mediaset

D'aquesta manera posaran a prova la seva relació i al final del programa hauran de prendre una important decisió. Anar-se'n amb la seva parella, sols, o finalment amb un nou amor. Un espai televisiu presentat per Sandra Barneda que està vivint la sisena edició.

I després d'observar l'èxit de les temporades anteriors, una nova edició ha arribat per sorprendre'ns més que mai. Sí, perquè, com a cadascuna de les anteriors, aquesta està acompanyada de diversos debats, que han generat força polèmica.

Sandra Barneda sorprèn tothom en ple directe

Si pensem en la persona que sap portar millor 'La isla de las tentaciones', aquesta és sens dubte Sandra Barneda. Una persona que es caracteritza per la seva formalitat i el seu saber estar. I malgrat estar en un dels formats més canyers, poques vegades se surt de to o fins i tot, de guió.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'| Telecinco

Sempre estem veient com posa ordre tant a les viles com al plató, encara que en moltes ocasions els col·laboradors i participants no els ho posen gens fàcil. Per això, després de conèixer la seva personalitat, en aquesta ocasió ha sorprès tothom amb la directa petició que ha realitzat.

Enmig d'un dels debats de l'espai televisiu, Sandra Barneda mirava a la càmera i va esmentar: «Jo sempre dic que m'encantaria fer un 'late night' parlant de sexe. Perquè hi ha necessitat de parlar de sexe, perquè parlem i ens tallem».

A allò que afegia seguidament: «i, perdona, quan trenques una relació el desig sexual no s'ha d'acabar.... cal fer un programa de sexe». Una petició que no ens esperàvem i que ha suposat ser el tema de tot el món.

Comoditat i professionalitat

No podem negar que Sandra Barneda és tota una professional. I és que en aquest format, se sent veritablement còmoda. En aquest debat l'hem pogut veure asseguda en un llit al costat d'alguns dels col·laboradors habituals com Marta Peñate, Mario, Alba Carrillo, Claudia o Kiko Matamoros.

La presentadora fins i tot feia broma amb Suso que es trobava col·locat darrere de Mario. «Suso, per què amb totes les dones que hi ha en aquest llit tu només estàs tocant a Mario?», feia broma Sandra.

Cada dia, podem notar més aquesta comoditat que sent tant amb el format com amb els col·laboradors. Un equip de persones que l'acompanyen cada setmana per poder comentar les imatges vistes fins aquell moment. Una qüestió que l'ajuda a deixar-se anar i a ser més ella mateixa que mai o que en qualsevol altre format.