Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban assumeix entre llàgrimes que pot quedar-se sense negoci

Belén Esteban rep un cop dur que podria posar fi al seu gran somni

Belén Esteban ha tornat amb més força que mai. Després de tres mesos allunyada del focus mediàtic pel seu accident al plató de Sálvame, la de Paracuellos tornava a l'esfera pública. Ho feia mitjançant una exclusiva a la revista Semana on atacava directament l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

La raó no és cap altra que la baixa qualificació que, un any més, ha rebut la seva marca de gaspatxos i salmorejos. El negoci de Belén comença a fer aigües i la col·laboradora assenyala els culpables que acusa, obertament, de fer-li xantatge. Com calia esperar, l'OCU ha respost a les insinuacions de la tertuliana de manera contundent.

Belén Esteban a punt de perdre el negoci

Belén Esteban es trobava molt il·lusionada quan va fer el salt al món empresarial mitjançant la seva pròpia marca de gaspatxos i salmorejos. La recepta secreta prometia les delícies dels consumidors, però sembla que els experts no opinen el mateix.

L'últim informe de l'OCU situa els Sabores de La Esteban en una posició molt baixa respecte d'altres competidors. No és la primera vegada, ja que des que es comercialitza han estat diverses les notes poc favorables que ha rebut.

Belén Esteban
Belén Esteban torna a rebre molt mala nota pels seus gaspatxos i salmorejos. | Telecinco

Aquesta vegada, els productes de la tertuliana han rebut un total de 61 punts sobre 100, tres menys que l'any passat. A més, han qualificat la seva qualitat com a «mitjana», cosa que situen la seva recepta en el tercer lloc per la cua del rànquing.

Aquestes dades no li han semblat gens bé a l'ex de Jesulín i no trigava a insinuar a què es deu aquesta mala puntuació. Segons va explicar a l'entrevista, Belén es va negar a cedir certs xantatges per aconseguir una bona qualificació.

«Gràcies a tots els que consumiu el meu gaspatxo i el meu salmorejo, sou la meva millor nota, ai, el que hem d'aguantar», va publicar a les seves històries d'Instagram. «Hi ha una campanya per perjudicar els meus productes i em sembla vergonyós», va recalcar a la revista. «El que no farà Sabores de La Esteban és pagar diners perquè es parli bé dels seus productes», va afegir.

«Belén Esteban no pagarà xantatges», va sentenciar sense nomenar directament ningú. Sembla que la col·laboradora no ha encaixat bé les crítiques i no està disposada que ningú li enfonsi el negoci.

Belén Esteban rep la resposta de l'OCU

Belén Esteban li ha plantat cara a la mateixa OCU després que aquesta tornés a criticar el seu gaspatxo i salmorejo. Els seus productes es troben al final del rànquing, superats per Auchan d'Alcampo i Alipende d'Ahorramás, molt més barats.

La princesa del poble confia plenament en la seva recepta i està convençuda que tot és a causa d'una campanya de desprestigi. Les seves insinuacions han arribat fins a l'OCU, que no han trigat a defensar-se'n.

Asseguren no sentir-se al·ludits per les acusacions de Belén i defensen la transparència dels seus informes. «No hem cobrat mai ningú per una bona nota», afirmen. «Fem els rànquings a petició dels consumidors perquè els gaspatxos i salmorejos són productes molt demandats a l'estiu», expliquen des de l'OCU. Segons defensen, el procés de qualificació respon a «anàlisis independents, neutrals i objectius fets a laboratoris».

Aquest és el tercer any que la valoració dels productes de Belén són qualificats negativament. L'any passat van posar en relleu la seva «olor avinagrada, gust salat i mala relació qualitat-preu». Recordem que el salmorejo de La Esteban té un preu de referència de 3,19 euros.

▶️ Andrea Janeiro reaparece y sorprende con su imagen: Así luce tras cumplir 23 años

A més, des de l'organització destaquen el seu embotellat en envàs de plàstic, cosa que eleva el preu i perjudica el medi ambient. Així doncs, a l'empresària només li queda corregir aquests errors per aconseguir que, l'any que ve, els seus productes aconsegueixin una nota millor.