Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'

Ana María Aldón aconsegueix proves que li donen la raó abans de firmar els papers

Ana María Aldón no es pot creure què acaba de passar

Ana María Aldón ja no pot més. Després de tot l'enrenou amb el retorn a la vida pública, la dissenyadora de moda ha vist tot el que havia de veure per fer el pas definitiu en el seu matrimoni.

Tot i que tant ella com Ortega Cano han assegurat davant les càmeres de televisió que segueixen junts i vivint sota el mateix sostre, la veritat és que els rumors de separació no deixen de créixer i molt més després del darrer pas que ha donat el dretà.

Segons va explicar Carmen Borrego, l'encara marit d'Ana María Aldón ha pres la dura decisió de canviar part del testament. «L'última decisió d'Ortega Cano és posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila».

Ara, l'excol·laboradora de Viva la vida ha tornat a veure el pare del fill perdre els papers durant la seva escapada a Costa Ballena.

El marit d'Ana María Aldón perd els papers novament

Ana María Aldón no es pot creure què acaba de veure a Sálvame. Ortega Cano ha tornat a atacar durament les càmeres de Sálvame.

Ana María Aldón
Ana María Aldón ja no pot més. | Telecinco

Aquest dimecres, 27 de juliol, la suposada crisi del matrimoni ha tornat a ser un dels temes principals del format. Després de sortir a la llum que l'exconcursant de Supervivientes busca un pis propi i de totes les novetats sobre el seu matrimoni, un equip del programa s'ha traslladat a Costa Ballena (Cadis) per conèixer l'opinió del torero.

Tanmateix, ningú no esperava que, una vegada més, el marit d'Ana María Aldón perdria la paciència davant de les càmeres. «Hem tingut una topada amb ell, més aviat ell amb nosaltres. Ell és notícia, hem fet la nostra feina, que és preguntar-li per l'actualitat», ha començat explicant un treballador de Sálvame, abans d'ensenyar la seqüència completa.

«El que crida l'atenció és que depenent de quin mitjà vinguin les preguntes, el torero es comporta d'una manera o d'una altra».

«S'ha tornat boig, ha perdut els nervis, estava completament fora de si. En cap moment li he provocat, m'he limitat a fer-li una pregunta», ha aclarit el periodista.

Després de conèixer la versió del reporter, aquest espai de Telecinco ha emès un vídeo on es pot veure el marit d'Ana María Aldón totalment fora de si. «Vaig a trucar ara mateix a la policia!».

«Què voleu? Que em posi violent? Que vagi a la presó? Que truqui a la Policia? Què voleu, què voleu? Que em deixeu tranquil», cridava amb totes les seves forces el mestre. «Truco ara mateix a la Policia, que em deixeu tranquil».

Aquesta no és la primera vegada

Ana María Aldón sap que aquesta no és la primera vegada que el seu encara marit perd els papers davant de les càmeres de Sálvame. Fa uns dies, i mentre els col·laboradors del format estaven comentant les darreres novetats sobre la relació d'Ortega Cano amb la seva dona, una reportera del programa va demanar pas.

Després d'anys a l'ombra, el torero havia decidit trencar el silenci, però ningú s'esperava que atacaria amb tanta duresa la cadena i el mateix magazín. «Sálvame són enemics meus».

«Vull dir que li queda poc a Telecinco per destruir la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Fa molt temps que estan amb mi, però ja no tinc forces. Ja estic abatut de la manera tan cruel amb què em tracten».

«Jo no els he fet res, ben al contrari. Els he fet guanyar molts diners, però de la manera que m'estan tractant, ja amb els meus anys i amb tot el que he patit a la meva vida, no puc més», va retreure el marit d'Ana María Aldón, a continuació.

Després d'aquesta pujada de to, el mestre va assegurar que el matrimoni està perfectament. «Estic fantàsticament bé amb la meva dona. Ella és a Andalusia, però aviat estarem junts. Jo demano a Espanya que siguin justos amb mi. Estic fart que em tractin d'aquesta manera, perquè ja no tinc forces. Acabaran amb mi, però no ho aconseguiran… Espero que no ho aconsegueixin».