Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno

Olga Moreno decep a qui més s'estima i saccseja la final de 'Supervivientes'

L'empresària torna al centre de la polèmica

Olga Moreno es troba en una fase de la seva vida en què tot es pot torçar en qualsevol moment. Després de molts mesos de silenci, malgrat que al seu voltant el soroll mediàtic i familiar era ensordidor, a poc a poc va reprenent les regnes de la seva vida.

Va estar diversos mesos, des que comencessin les especulacions sobre la seva ruptura amb Antonio David, esperant pacientment que la situació a casa s'arreglés. No ho va aconseguir i el seu encara marit va anunciar la seva separació.

Després va estar altres mesos més esperant que ell recapacités i tampoc ho va fer. Fins que se'n va atipar i va decidir concedir una entrevista exclusiva donant la seva versió dels fets.

Olga Moreno
Olga Moreno té una relació d'amor i odi amb els mitjans de comunicació | EUROPA PRESS

Des de llavors, ha anat dosificant les seves aparicions televisives encara que sense desvincular-se totalment dels mitjans. Sí, perquè cal facturar i la botiga de moda segurament no dona prou beneficis.

Després d'una entrevista a Déjate querer, Olga es va reincorporar als debats de Supervivientes. Com a flamant guanyadora de la darrera edició del 'reality', sempre ha tingut les portes obertes a participar com a comentarista de l'edició actual. Hi ha, però, un problema.

El presentador titular és Jorge Javier Vázquez, íntim enemic seu i gran defensor de Rociíto, la seva enemiga pública número u. Això ha complicat les coses, ja que Olga sempre ha anat al programa evitant coincidir al plató amb ell. I a la final d'aquesta nit, Olga hauria d'acudir tant sí com no a lliurar el premi al nou guanyador, com mana la tradició

Olga Moreno es desmarca i la fa grossa amb la final de Supervivientes

Olga té molt de caràcter i marca els seus propis temps. Avui, ha arribat el dia decisiu de la final de Supervivientes i tothom espera el moment en què ella i Jorge coincideixin, donant el xec al corresponent guanyador.

Però, la sevillana s'ha desmarcat assegurant que no estarà a la final. D'aquesta manera, trenca amb el costum que cada guanyador passa el relleu al seu successor.

Olga no vol anar a la gala, segons Joaquín Prat «perquè Jorge Javier li ha donat fins i tot al cel del paladar. No la suporta i entenc que ella tampoc el suporti».

Olga Moreno i Gianmarco Onestini amb Carlos Sobera instants abans d'anunciar el guanyador de 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno es va proclamar guanyadora de Supervivientes| Telecinco

A Telecinco, diversos tertulians han coincidit que Olga hauria de demostrar més professionalitat i no deixar-se emportar pels seus problemes personals. Lequio, fidel al seu estil, l'ha definit com una «Mare de Déu Dolorosa».

«El càrrec comporta unes obligacions i s'han de complir, és la vigent campiona i hi ha d'estar», postil·lava el televisiu comte. Jorge Javier, per la seva banda, segueix atacant-la sense pietat.

«Potser si li oferíssim una exclusiva, vindria. Jo sí, jo hi vaig», assegurava el presentador. Tot i això, sens dubte, serà un moment impagable, vagi o no vagi Olga Moreno, el que es viurà aquesta nit a Supervivientes.

L'amiga dolguda amb Olga Moreno sí que estarà a la gala final

D'altra banda, a Olga Moreno se li acumulen els fronts. Aquesta setmana, la seva amiga de l'ànima, Ana Luque, ha concedit una entrevista a Lecturas assegurant que se sent «decebuda» amb Olga.

Ana considera que la seva amiga l'hauria d'haver defensat més durant el concurs. «La segueixo estimant i crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat suport com necessitava. Soc la seva amiga des de fa deu anys i sempre l'he recolzada», explica.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno
Olga Moreno ha defraudat la seva millor amiga | Catalunya Diari

Ana assegura que té una conversa pendent amb Olga, ja que «les meves amigues i la meva família m'han dit que a les xarxes socials no m'ha defensat. Olga no ha estat a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la».

Olga ha restat importància al tema i posteriorment se les ha vist juntes. Això, però, no implica que l'Ana tingui aquesta espina clavada al seu cor. Si l'amistat es trenca per sempre o continua intacta, el temps ho dirà.