Muntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila

Gloria Camila, desencadenada: l'enxampen amb una amiga a casa d'Ortega Cano

La polèmica a casa d'Ortega Cano: Gloria Camila ha estat la protagonista

Gloria Camila Ortega és a les portes d'aconseguir el seu propòsit més ferm. La filla d'Ortega Cano és una peça més que fonamental en la crisi familiar que ha tingut lloc a casa del torero. La situació és actualment tan tensa que ja són molts els que pensen que pot acabar en divorci, cosa que pot portar conseqüències inesperades.

Des que Ana María Aldón tornés de Supervivientes, les coses amb el seu marit han anat de mal en pitjor. Allò que anteriorment era afecte, discreció i suport de parella entre ells s'ha anat convertint en retrets, enuigs i ràbia desfermada, i ara s'entreveu ja el final del túnel.

Gloria Camila, lluny d'ajudar que la parella es reconciliï, sembla que ha jugat a la contra d'Ana María des del minut zero. És més, molt abans que la crisi de la parella fos pública, la germana de José Fernando i la resta de la família d'Ortega estarien darrere de molts dels problemes.

L'embolic de Gloria Camila i una amiga provoca la discussió definitiva

Gloria Camila sembla disposada a eixir-se'n amb la seva i fa cas omís de les advertències d'Ana María Aldón. Ortega Cano, al centre de la polèmica, li deixa fer i desfer. Segons ha explicat Kiko Matamoros a Sálvame, l'últim episodi succeït a casa del dretà supera ja tots els límits.

L'actitud de Gloria i allò que va fer va ser el detonant de la discussió definitiva, que va desembocar en la sortida d'Ortega Cano de la seva casa. Segons el tertulià, Ana María Aldón havia posat una condició al seu marit: no volia coincidir sota el mateix sostre amb Gloria Camila.

La filla del torero entra i surt de la casa de Fuente del Fresno com si es tractés del seu propi pis, cosa que disgusta Ana María Aldón. També compta amb la complicitat de Marina, la dona que s'ocupa de la casa i que ha passat de tenir una magnífica relació amb Aldón a «portar-se fatal», segons fonts properes.

Ana María Aldón
Gloria Camila afig més llenya al foc en veure la desesperació d'Ana María Aldón. | TELECINCO

Després del darrer programa de Viva la vida, Ana María va tornar a casa seva amb la desagradable sorpresa de trobar-s'hi Gloria Camila. Gloria havia decidit anar amb una amiga a casa del seu pare i passar el dia a la piscina, tranquil·lament, totes dues al jardí des de les onze del matí.

En aquell moment va començar el tens enfrontament familiar, a tres bandes. Segons van explicar ahir a Sálvame, els crits se sentien des del carrer. «Jo amb aquesta nena no estaré sota el mateix sostre, en cap cas ni enlloc», va explicar Kiko, fent referència a les paraules d'Aldón.

Després de la tremenda renyina, Ana María decideix marxar a un hotel, però Ortega Cano la frena i decideix anar-se'n ell. Es va absentar de la casa familiar i va decidir anar-se'n a dormir a casa de la seva filla.

L'actitud de Gloria Camila que empitjora molt les coses

Gloria Camila Ortega no pot veure Ana María Aldón i la dissenyadora tampoc Gloria. Així doncs, Aldón ha reclamat moltes vegades al seu marit que li doni «el seu lloc» a la casa i que trenqui una llança familiar a favor seu.

Gloria vol dinamitar el matrimoni i Ortega, el qual es troba entre l'espasa i la paret. A Sálvame, tots han coincidit que ara mateix, la jove hauria de posar més de part seva i donar una mica d'oxigen al seu pare i a la seva dona. Que estigui permanentment a casa del pare no ajuda a una possible reconciliació.

Per si eren pocs en aquesta història, aquest divendres s'asseu al Deluxe la filla d'Aldón. Ja avisen que anirà a mort contra Gloria Camila. Més llenya al foc.