Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban

Miguel Marcos emmudeix amb la transformació que li impedeix reconèixer la seva dona

La trajectòria televisiva de Belén Esteban ha fet que més d'un se sorprengui

Fa dues dècades que Belén Esteban és un dels personatges per excel·lència a la coneguda premsa del cor. Una jove Belén saltava a l'èxit televisiu absolut després de posar fi a la seva relació amb el pare de la seva única filla, Jesulín de Ubrique. Així, va aterrar als mitjans de comunicació a principis de segle i,avui dia, segueix formant-ne part.

Belén Esteban
Belén Esteban, quan començava la seva carrera a la televisió | TELECINCO

A Belén Esteban no li ha resultat difícil mantenir-se a l'apogeu de l'onada mediàtica durant tots aquests anys. Amb el pas del temps, la seva fama ha anat creixent a nivells descomunals, ja que la seva particular espontaneïtat ha agradat a tot el públic. Per aquesta raó, ara, la de Paracuellos pertany al grup dels personatges televisius més estimats del terreny nacional.

Molts dels experts asseguren que el fenomen de Belén Esteban no té precedents. Després de marxar d'Ambiciones , la finca de la seva exparella i pare de la seva filla, la tertuliana va contemplar que no era el més adequat continuar amb aquesta vida de mentides. La primera entrevista que va fer va ser amb Maria Teresa Campos l'any 2000, a l'espai televisiu Día a Día de Telecinco.

Els índexs d'audiència, gràcies a la presència de la 'princesa del pueblo', van arribar als números més alts a cada programa que sortia. Tenir la madrilenya als programes de televisió parlant de la seva història amb el pare de la seva filla era un èxit assegurat.

Als 2000, va fer un reportatge per a l'espai del canal valencià Tómbola, que  li va servir per tenir un futur prometedor. Temps després, va començar a treballar de col·laboradora al programa que presentava Alicia Senovilla en aquella època. Va ser en aquell espai televisiu on col·laboradora i presentadora es van fer inseparables.

Els èxits que, de mica en mica, la col·laboradora anava fent a la televisió van cridar l'atenció d'Ana Rosa Quintana . 'La reina de las mañanas' va informar la seva productora i va mostrar el gran interès que tenia perquè Belén Esteban formés part del seu programa, Sabor a ti. Un cop contractada per la seva productora, la carrera de la de Paracuellos només recolliria més èxits.

Va ser d'aquesta manera que la mare d'Andrea Janeiro va aterrar al seu actual espai, Sálvame, un programa diari en què la col·laboradora es manté en primera línia encara avui i que li ha donat moments bons i no tan bons.

Cal remarcar que la tertuliana ha estat la gran protagonista de diferents realitiy shows. De tots, en va guanyar quatre: ¡Más que baile!,Sálvame Fashion Week, La última cena i Gran Hermano . A més, cal destacar que tots els premis que ha guanyat els ha donat a diverses organitzacions. Aquest gran gest demostra, un cop més, el canvi radical de la dona de Miguel Marcos durant aquests darrers temps.

Belén Esteban prefereix la discreció

Belén Esteban es va asseure divendres passat per parlar sobre els tres mesos de baixa laboral que ha passat. Així mateix, la de Paracuellos va tenir temps per parlar sobre el nou membre que ha arribat a la família Janeiro.

Belén Esteban a un plató de televisió després del seu accident
Belén Esteban ha preferit la discreció | Telecinco

En aquesta entrevista, Belén Esteban va voler romandre discreta, tant, que no va fer cap referència a com es troba la seva filla Andrea Janeiro després de l'arribada del seu germà Hugo. Tot i això, la tertuliana va llançar un missatge per al pare de la seva filla: «Han de donar el mateix a tots els seus fills», manifestava la de Paracuellos.

Finalment, Belén Esteban es va mostrar molt ferma amb les preguntes sobre el pare de la seva filla i sobre la seva dona, María José Campanario.

«No vull parlar de Jesulín de Ubrique ni de María José Campanario. Sé que ni a ells ni a altres persones. I em dec a una persona. M'alegro molt que siguin feliços. Vull que ells estiguin contents i bé» concloïa la tertuliana.