Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín reviu la guerra amb la seva ex per revelar la notícia del bebè

Belén Esteban ha parlat sobre el nou membre de la família

Belén Esteban ha tornat a Sálvame després de mesos recuperant-se de la caiguda en ple directe que se saldava amb un trencament de tíbia i peroné. La veritat és que la seva tornada no ha deixat ningú indiferent, sobretot perquè se n'ha anat de la llengua quant al nou germà de la seva filla Andrea.

«No vull parlar de Jesulín ni de María José Campanario. Sé que a ells no els agrada ni a més gent tampoc. I em dec a una persona», aclaria respecte a la promesa que li va fer a la nena fa un temps.

«M'alegro molt que estiguin feliços. Vull que ells estiguin contents i bé», comentava sobre això. «Estic molt contenta pel bebè i és que no en vull parlar més», afegia amb sinceritat deixant clar que actualment la relació passa pel seu millor moment.

La de Paracuellos remarcava que «creu que els pares han de donar el mateix a tots els seus fills». A més, aclaria que Campanario i Jesulín s'hi havien preocupat durant la seva convalescència. «Han preguntat per mi, sí. No a mi directament, però s'han preocupat per mi», assenyalava.

Tot i que durant anys ha existit cert distanciament entre Andreíta i el seu pare, sembla que en els darrers mesos aquesta situació ha millorat prou. Tant és així, que la primogènita de Jesulín ja ha conegut el seu germà:

«Ningú se n'ha assabentat, però ha anat a veure'l i tot molt bé», assegurava la col·laboradora. «Igual que he parlat malament de Jesús en molts sentits, he de dir jo estic molt contenta de com està la situació amb la persona que ha d'estar».

Belén Esteban parla sobre la relació entre la seva filla Andrea i Jesulín

«Si coneix la personeta que ha vingut, he de dir que sí. Tot està correcte. Igual que he criticat, és lleial dir quan es porta bé», sostenia.

«Vull donar l'enhorabona tant a María José com a Jesús per l'arribada del seu fill i he de dir que, i no em pregunteu perquè no parlaré més del tema, que per la part que em toca, està molt feliç i estem molt feliços» tancava.

«Moltes vegades la premsa no té ni idea d'allò que diu», deixava caure una mica molesta pels rumors i especulacions que hi han anat sorgint. «Desitjo de tot cor que María José i Jesús estiguin bé amb el seu bebè, de veritat ho dic, de cor. Ningú s'ha assabentat que aquesta persona l'ha conegut, i no en parlaré més», afegia Belén.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario i Jesulín estan molt contents amb l'arribada del seu tercer fill. | Europa Press

Fa poc Campanario i Jesulín comunicaven la seva decisió d'apartar-se de la vida pública del tot amb la intenció de protegir la privadesa de la seva família i la intimitat del petit bebè. «Es retira completament dels mitjans de comunicació. Ha decidit no donar cap entrevista més, ni exclusives en revista. Es retira per estar tranquil·la a casa seva amb el seu fill», asseguraven des del seu entorn més proper.

«No vol tornar a sortir a la televisió i així li ho ha comunicat al seu entorn més íntim. És una decisió molt meditada i no hi ha marxa enrere. Es vol desvincular totalment de la televisió, no vol saber-ne res i tallar en sec és la seva decisió», sentenciaven.

La veritat és que Belén ha reaparegut molt canviada després d'haver estat allunyada tant de temps del focus mediàtic. La col·laboradora ho ha passat força malament durant aquests darrers mesos. «M'han posat 20 claus i dues plaques de 4,5 centímetres i un total de 55 punts», es lamentava. «Han estat els pitjors mesos de la meva vida, de veritat. Ningú s'imagina què ha passat».