José Fernando Ortega

José Fernando Ortega negocia amb el metge en sentir els crits del seu pare

José Fernando Ortega ha de continuar amb el seu tractament

José Fernando Ortega ha rebut un avís que l'ha enxampat completament desprevingut: ha d'estar un any més ingressat. El 2017 es va adonar que no podia continuar amb certs mals hàbits i es va posar en mans de professionals. La seva evolució ha estat favorable i ha experimentat un canvi molt positiu, però els metges creuen que no n'hi ha prou.

José Fernando Ortega resideix al centre San Juan de Dios, situat a una de les millors zones de Madrid, i està ben acompanyat. Els especialistes que porten el seu cas asseguren que el seu caràcter ha millorat i que ja no queda res del seu passat conflictiu. Per això, de tant en tant li donen permisos perquè gaudeixi de la família durant petites temporades, tot i que després ha de tornar.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega està sent molt responsable | EUROPA PRESS

Ara, José Fernando està preocupat pel seu pare, ja que sap que està travessant una situació delicada que empitjora cada moment. Ha negociat amb els seus metges per poder visitar Ortega Cano durant les pròximes setmanes, però abans haurà de fer grans esforços. Ha d'estar tranquil i continuar amb el tractament, ara no el pot abandonar perquè està en un punt important.

José Fernando ha sentit Ortega Cano cridar a un reporter de Sálvame que ha intentat fer-li una pregunta en un to amable. És evident que el torero està desesperat, no vol saber res de la premsa i no vol que cap periodista s'hi acosti. «Vull que em deixeu tranquil, ara mateix, vull que em deixis tranquil», ha cridat molt alterat.

El fill de Rocío Jurado ha adoptat la mateixa posició: no vol saber res dels mitjans de comunicació i no concedirà cap entrevista. Abans d'ingressar al psiquiàtric, sí que parlava a canvi de diners, però s'ha adonat que és un negoci perillós. Per aquest motiu, les vegades que ha sortit amb permís ha mantingut les distàncies i no ha tornat a fer cas als reporters.

José Fernando és conscient dels problemes d'Ortega Cano

José Fernando sap que la revista Lecturas ha publicat una informació que no deixa en bon lloc la seva germana. Suposadament, Gloria Camila va tenir una forta discussió amb Ana María Aldón que va acabar de la pitjor manera: amb Ortega fora de la casa familiar. El mestre, cridant que «això és mentida», ha deixat clar que tot allò que s'està explicant no té res a veure amb la realitat.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega sap que la situació del torero és delicada | GTRES

El colombià ha mantingut una conversa amb els seus responsables, que li han informat el que passarà pròximament. Ha de continuar ingressat al centre perquè encara li queda camí per fer, però ho està fent molt bé. Els metges estan molt contents amb la seva evolució i asseguren que serà lliure més aviat del que tothom pensa.

José ha tingut una mala reputació durant molt de temps, ja que l'acusaven d'aprofitar-se de la fama de la família. De fet, Ortega Cano no va tenir més remei que prendre el control del patrimoni que havia heretat de Rocío Jurado perquè no el malbaratés. Però, en principi, li ha comprat una casa perquè hi pugui viure quan els especialistes ho considerin oportú.

José Fernando va explicar la veritat abans d'ingressar

José Fernando va mantenir una conversa amb la revista Diez Minutos abans de començar la seva recuperació i va explicar tot el que sabia. Va deixar clar que Fidel Albiac no era tan dolent com volien fer creure, fins i tot va parlar bé de la seva germana Rociíto. Va assegurar que aniria al seu casament, però, a l'últim moment, va canviar d'opinió i no es va presentar a la celebració.

El fill del torero sap què ha de fer per poder sortir del centre: no alterar-se i continuar pel bon camí. Ha negociat molts permisos i, si vol veure el seu pare, només necessita paciència i bon comportament. Quant a Ortega Cano, el torero necessita ajuda. Els seus crits davant de les càmeres de Sálvame demostren que està a punt perdre el control.