Belén Esteban i Ana Rosa Quintana

Belén Esteban es deixa el micro obert i se'n va de la llengua: «Ana Rosa és...»

El vídeo de el moment protagonitzat per Belén Esteban arrasa a xarxes

Belén Esteban fa unes setmanes que va de conflicte en conflicte. I és que ha tingut problemes amb Ylenia Padilla i amb Kiko Jiménez. Però, per si no fos prou, ara se li acaba d'obrir un nou front amb Ana Rosa Quintana.

Tot ha succeït perquè un micro obert ha deixat en evidència a la col·laboradora de 'Sálvame'. Ho ha fet perquè ha permès revelar què pensa realment de la 'reina dels matins' de Telecinco.

Belén Esteban i el seu insult cap a Ana Rosa Quintana

Aquesta setmana ha estat molt convulsa a 'Sálvame', perquè s'han viscut xocs entre companys. Un dels més sonats ha estat el de Laura Fa amb Lydia Lozano. I és que aquesta última li ha retret a la seva companya les coses que ha dit en una entrevista sobre els integrants del programa.

La tensió entre elles ha estat més que evident i s'ha empitjorat quan Lozano ha retret una cosa a Laura. Li ha exposat que només ha arremès contra els qui considera més febles, com Chelo.

Precisament per això, volent deixar-la en evidència, li ha preguntat a Fa: «Què penses d'Ana Rosa Quintana?». Una qüestió davant la qual la jove col·laboradora ha respost: «No parlaré d'ella ara com tampoc ho vaig fer en l'entrevista. No ho faré perquè li tinc molt respecte com a presentadora d'aquesta casa».

Aquest intercanvi de parers ha fet que el director, David Valldeperas, s'hagi enfadat molt. Tant és així que ha etzibat: «S'ha acabat! Si dic ja, és ja. No es parla d'Ana Rosa!».

Això ha estat el que els espectadors hem vist, però se'ns havia escapat alguna cosa. A les xarxes socials s'ha penjat un vídeo d'aquest moment que ens permet escoltar una frase de Belén. Frase que ella pronuncia quan creu que ningú la sent perquè pensa que el seu micro està apagat.

Exactament el que passa és que Esteban decideix respondre a la pregunta que Lydia li fa a Laura sobre Quintana. I les seves paraules exactes són: «Doncs que és una torracollons»

Belén Esteban es converteix en viral

El citat vídeo de l'enxampada de la 'princesa del poble' ha generat un gran renou a les xarxes. Són moltes les persones que no han dubtat a parlar sobre el comentari sobre Ana Rosa.

Hi ha opinions de tota classe, però la veritat és que la majoria han donat suport al punt de vista de la madrilenya. Bona mostra d'això, són missatges com «la pura veritat» o «aquest moment va ser boníssim, encara me n'estic rient».

En aquesta mateixa línia hi ha uns altres: «Aquesta vegada diré un 'olé' per Belén» o «molts estem d'acord amb ella». I també: «Instant èpic a nivells estratosfèrics» o «es va quedar curta».

Això sí, hi ha hagut els qui també han arremès contra la col·laboradora. Ho han fet per a recordar-li que Quintana li va donar treball en el passat. Així, li han dit: «És de ben nascuts ser agraïts» o «ella va començar en la tele gràcies a Ana Rosa».

Belén i Quintana, una relació en declivi en els últims temps

Esteban va treballar a 'El programa de AR' durant quatre anys, des de 2005 a 2009. I precisament per això sempre ha deixat clar que té un enorme afecte cap a la presentadora.

No obstant això, amb el temps sembla que les coses han canviat. D'això és bona mostra el vídeo de la citada enxampada. Però també els retrets que recentment li va fer l'ex de Jesulín a la periodista.

En concret, després de l'emissió de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', tot es va torçar entre les dues dones. Quintana no va reconèixer haver-se equivocat creient a Antonio David sense que li mostrés proves. És més, fins i tot en el seu espai va parlar de la producció en alguna ocasió sense veure-la, i va arremetre contra 'La Fábrica de la Tele'.

Tot això va molestar enormement a la col·laboradora i li ho va retreure en directe a 'Sálvame'.

En fi, si la situació entre elles era complicada, més ho està ara amb l''enxampada'. Caldrà esperar per a veure si alguna de les dues es manifesta sobre aquest tema.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.