Concha Velasco durant la presentació de 'La habitación de María'

Concha Velasco deixa tothom mut: «Volia deixar de viure i ell em va salvar la vida»

Concha Velasco s'ha enfrontat a problemes que gairebé acaben amb ella

Concha Velasco, l'actriu més estimada dels escenaris espanyols, ha posat punt final a la seva mítica carrera per la porta gran: a TVE. Ha concedit una entrevista al programa Lazos de Sangre i les seves declaracions han deixat sense alè als espectadors.

Concha Velasco porta tota la vida interpretant papers i tenint èxit gràcies al seu indiscutible talent en la interpretació. El problema és que els seus gestors no van organitzar bé la seva fortuna, així que ha hagut de seguir treballant més temps del necessari.

La família de l'estimada actriu no ha parat fins a convèncer-la que havia de retirar-se de la professió que tantes alegries li ha donat. S'ha acomiadat del seu públic a Logronyo, una ciutat que sempre ha sabut reconèixer els seus èxits.

Concha s'ha convertit en una icona, ja que la seva biografia està plena d'ombres que han augmentat la seva fama als platós de televisió. Va tenir un fill amb un romanç secret a què no va posar nom fins fa poc, i aquest no és el seu únic secret.

L'actriu ha confessat que durant la seva relació amb Paco Marsó va tenir problemes econòmics greus, cosa que li va treure el somriure. En aquesta etapa estava completament desesperada, de fet només trobava una solució: suïcidar-se.

Concha Velasco reconeix que va intentar suïcidar-se

Conchita Velasco, tal com la coneixen els seus, sempre ha estat un exemple d'energia, vitalitat i il·lusió. Tot i això, es va negar a baixar dels escenaris perquè interpretar a altres persones li donava felicitat incomparable.

Ningú imaginava que una dona tan forta expliqués el que ha revelat en Lazos de Sangre: «Volia dormir i que marxés el dolor». Assegura que la seva intenció no era matar-se, però reconeix que no tenia força per seguir lluitant i va optar pel camí fàcil.

Concha havia guanyat molts diners gràcies al seu talent, però ho va perdre tot per culpa d'una mala gestió i es va quedar al carrer. Durant un temps va viure en un hotel i va ser allà on va intentar solucionar els seus problemes d'una forma poc adequada.

Paco Marsó també estava en la ruïna, així que va anar a un programa de televisió per atemptar durament contra la intimitat de l'artista. «Li recordo a ell dient 'jo a Concha mai l'he estimat' i vaig agafar tot el que tenia al minibar i m'ho vaig prendre amb un pot de pastilles».

Concha Velasco revela qui és l'artista que va salvar la seva vida

Concha té un gran compromís amb el món de l'espectacle, per això ha marxat per la porta gran: explicant els seus grans secrets. Lazos de Sangre ha viscut un moment històric, ja que s'han assabentat en exclusiva qui és la persona que va salvar la gran actriu.

Ha explicat que no va poder veure l'entrevista de Paco Marsó sencera. Així que va canviar de cadena i es va trobar amb un monòleg de Buenafuente. «Volia deixar de viure i ell em va salvar la vida». Ho declara dient que va riure tant que va vomitar les pastilles que havia pres.

Després va cridar al metge per demanar ajuda i va decidir recuperar el timó del seu futur per no tornar a deixar-lo anar mai. Segons ha declarat, l'expert va dir: «S'ha fet vostè una rentada d'estómac gràcies a Buenafuente».

La relació entre l'artista i l'humorista és excel·lent, tant que ell com la seva dona consideren a l'actriu «una segona mare». Tothom que ha estat a prop seu assegura que és una dona excepcional, generosa i carismàtica.

La premsa de cor també sent molt respecte per Conchita Velasco, ja que sempre ha sigut molt educada. La seva vida podria inspirar directors de cinema. Qui sap si algú voldrà honorar el seu talent amb una sèrie documental sobre el seu passat.