Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Cara a cara amb la seva filla: el pitjor malson de Rocío Carrasco es podria fer realitat

Rocío Carrasco segueix disposada a defensar la seva veritat al jutjat

Ara que la primera part de la docusèrie de Rocío Carrasco ja ha arribat al final, toca validar el seu testimoni davant la justícia. Un fet que no li resultarà gens fàcil a la filla de 'La más grande', perquè el jutge ja va desestimar els seus arguments en una ocasió.

Rociíto necessitava recollir proves i reunir testimonis que corroboressin l'infern que havia viscut al costat d'Antonio David Flores, i el documental li ho ha permès.

Ella defensa que el seu ex no va ser absolt en cap moment dels càrrecs de maltractaments. «Perquè un estigui absolt ha d'haver passat pel jutjat».

«I ell no ho ha fet, així que no ha estat absolt de res. El procediment està sobresegut provisionalment», explicava Carrasco desmentint una informació que tots donaven per certa.

Al parer, l'Audiència Provincial va dictaminar que es tractava d'un sobreseïment provisional. «I si a partir d'aquest sobreseïment passessin nous fets que tinguessin a veure amb la causa, aquesta causa es podria reobrir».

La guerra judicial de Rocío Carrasco i Antonio David

De moment, Rociíto s'aferra a la petita esperança de poder demostrar la seva veritat davant la justícia. «Jo guanyo la separació, la nul·litat, la implantació de mesures sobre la custòdia, i també la modificació de mesures. Ell no ha guanyat cap judici relacionat amb el familiar».

Tot i això, el pare dels seus fills no s'ha quedat de braços plegats, ja que ha tornat a fer mal. L'exguàrdia civil ha recorregut al seu fill, David Flores, per condemnar-la.

El jove fa uns mesos, se sumava a la demanda per l'impagament de la pensió alimentària de la qual Rociíto fa anys que no se'n fa càrrec. I ara acaba de sortir a la llum que demana un any de presó per la seva progenitora.

Això, sumat a 15.000 euros d'indemnització pel suposat incompliment de la sentència de 2018 que estableix que la filla de la Jurado ha de pagar una pensió mensual de 200 euros.

I és que tot i que David és major d'edat, ha estat declarat econòmicament depenent per la seva malaltia genètica. Per tant, els seus pares estan obligats a mantenir-lo i a cuidar les seves necessitats per tota la vida.

Sens dubte, una dura notícia per Carrasco, que veu cada vegada més llunyana la possibilitat de poder reprendre la relació amb els fills. Encara que li faci mal, ella mateixa reconeixia que ja els donava per perduts, tot i que manté l'esperança de poder tenir relació amb ells.

La data assenyalada en la qual Rocío Carrasco s'enfrontarà novament als jutjats amb el seu ex

Fins al moment, Rociíto no ha tingut molta sort a l'hora de portar el seu ex davant la justícia. I és que al juliol perdia la demanda que havia interposat contra Olga Moreno per haver atemptat contra el seu dret a l'honor.

La dona de Fidel Albiac es basava en l'exclusiva que l'empresària i el seu marit van concedir el 2016. Una entrevista a la revista Semana en la qual afirmava haver estat «la salvació per Rocío i David Flores».

Una demanda que Rocío veia desestimada als jutjats de primera instància d'Alcobendas (Madrid). I després de considerar injusta aquesta decisió, presentava un recurs d'apel·lació davant l'Audiència Provincial de Madrid que tampoc arribava a bon port.

La resolució va ser que «no existia intromissió en el seu dret a l'honor i que el dret a la llibertat d'expressió preval sobre el dret a l'honor».

Una història que podria tornar a repetir-se, ja que Rociíto ha optat per demandar novament al seu ex. En aquesta ocasió, per unes declaracions que va fer Antonio David el 2016 sobre el seu casament amb Fidel.

La filla de 'La más grande' està disposada a intentar-ho les vegades que faci falta, sense patir per les conseqüències. I és que ella mateixa es defineix com una dona completament nova i que ha aconseguit renéixer de les seves cendres.

Així, és conscient que la seva lluita no ha fet més que començar. Serà el pròxim 23 de maig quan Rocío Carrasco i Antonio David Flores es vegin les cares en declarar als jutjats d'Alcobendas.

A més, pot ser que aquest mateix dia es propiciï el retrobament entre Carrasco i la seva filla, Rocío Flores. I és que serà ella el testimoni que portarà Antonio David a declarar. Un cara a cara davant el que molts ja estan neguitosos per veure.