La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero, entre dos homes: sopa amb un i esmorza amb l'altre

Sara Carbonero ha recuperat la il·lusió gràcies a una nova vida

Sara Carbonero és una de les dones més estimades de la crònica social, sobretot des que va trencar la seva relació amb Iker Casillas. La periodista ha reprès amb força la seva carrera professional, malgrat els cops que ha patit en els últims mesos.

Tot i que Sara ha estat relacionada amb dos homes diferents, sembla que només un d'ells ha aconseguit conquistar la seva relació. La premsa va vincular a l'ex de Casillas amb un antic xicot de la presentadora Lara Álvarez, però aquest rumor va semblar no ser veritat.

Mentre Iker prefereix gaudir de la seva solteria en un discret segon pla, l'experta en esports està disposada a tornar a enamorar-se. I és que la revista 'Semana' ha tret a la seva portada unes fotografies que confirmen el seu sorprenent romanç amb Kiki Morente.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així mateix, Sara ha optat sempre per guardar silenci durant aquesta relació, encara que reconeix que mai ha estat tancada a l'amor. Tothom pensava que havien trencat, encara que un equip de paparazzis ha comprovat en primera persona que segueixen junts.

La parella ha organitzat un romàntic sopar en un restaurant situat al centre històric de Madrid, un lloc que Carbonero ja coneixia força bé. Segons 'Informalia', la periodista solia visitar aquest establiment amb el pare dels seus fills.

Sara Carbonero li dona una altra oportunitat a Iker Casillas

Les imatges publicades per la revista 'Semana' demostren que Sara està molt contenta al costat de la seva parella, Kiki Morente. Malgrat que l'artista no ha fet declaracions al respecte, els seus amics sí que confessen que la presentadora està involucrada dins la família.

Carbonero ha passejat pel madrileny barri de La Latina acompanyada de la seva nova parella, encara que no han confirmat la relació. Abans de gaudir de la capital, però, van estar més de tres hores a l'esmentat restaurant.

Alhora, Iker Casillas podria estar descol·locat després de conèixer aquesta notícia, ja que tot fa pensar que havien arribat a un acord fa poc. Tanmateix, l'esportista no vol cridar l'atenció de la premsa, així que ha fet tot el possible perquè la seva exdona no protagonitzi cap portada.

Segons ha sortit publicat, l'antic matrimoni torna a estar unit per una bona causa: l'educació dels seus dos fills en comú. De fet, han estat vistos i fotografiats en una terrassa mentre conversaven amistosament sobre el futur de la seva família.

Sara Carbonero vol protegir la seva relació

Kiki Morente es dedica al món de l'espectacle i no vol saber res de la crònica social, una cosa pràcticament impossible si segueix amb Sara. L'entorn proper a la parella assegura que van passar una greu crisi per aquest assumpte, ja que l'artista és molt contundent.

No obstant això, la periodista esportiva no ha fet res per cridar l'atenció, sinó que són els paparazzis els que estan obsessionats amb perseguir-la. És més, sempre ha mantingut una educació exemplar amb els reporters, motiu pel qual és un dels personatges més respectats i estimats.

D'altra banda, Casillas té una relació més complicada amb els mitjans de comunicació perquè no ha quedat en bon lloc des que es va divorciar. Llavors, Carbonero seria la que ha guanyat la batalla televisiva, aconseguint que tothom s'hagi posicionat al seu costat.

Per la seva banda, Kiki pertany a una família molt important per a la música, així que entén que hi ha determinades notícies que causen un gran enrenou. Tot i això, la parella sembla haver solucionat els seus problemes, però l'ex del futbolista prefereix mantenir la prudència.

Per això, el millor per evitar problemes és mantenir una postura discreta, cosa que ha fet la presentadora. No obstant això, el cantant tampoc contribuirà a engreixar uns rumors que únicament generen problemes en el seu futur sentimental.